Mi jak dropnął jeden unikat zaraz po wejściu patcha to tak teraz totalna cisza.
Szukaj
Mi jak dropnął jeden unikat zaraz po wejściu patcha to tak teraz totalna cisza.
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
Nie gram często. Przeważnie w weekendy. I chyba mam pecha do unikatów. Skończyłem poziom koszmar. Pokonałem Mahde na poziomie piekło i nic... cisza. Zero unikatów. Nie liczę wody tęczowej![]()
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
Mnie już na niskich poziomach trafiały się legendy. Właśnie kończę doprowadzać ostatnią klasę (padło na łowcę demonów) do 60-tego poziomu i przed 60-ką znalazłem około pięciu przedmiotów. Niestety masa jest trudna do sprzedania za rozsądne pieniądze - czytaj bezużyteczna. Na poziomie 60-tym można chyba lepiej żyć ze sprzedaży przedmiotów rzadkich niemalże. Dopóki Magic Find (MF) wraz z poziomem nie są na znacząco wyższym pułapie. Niestety wielu klasom ciężko biegać z wysokim MF i dawać sobie dobrze radę. Pewną alternatywą jest zwiększony poziom potworów. Niestety brak publicznych gier tego typu ogranicza na razie rozgrywkę w silnej wersji. Ale przyznam, że moje postaci na razie jeszcze są zbyt słabe i tak - więc może z czasem poziomowania i nabierania "mocy", zapoznam na tyle spore grono znajomych, że uda się stworzyć jakąś drużynę na zwiększony Poziom Potworów.
Aha, jestem na początku zabawy, ale znalazłem jeden przedmiot z zestawu (zielony). Przydał się znajomemu barbarzyńcy, choć nie ma najlepszych statystyk.
Krótko mówiąc regularne znajdowanie czegoś co można sprzedać powyżej 200k złota wymaga znacznego MF.
Jak na razie podoba mi się ekonomia w grze. W miarę rozsądnymi nakładami można się dozbroić do egzystowania na poziomie 4 aktu, ale dalej trzeba już szukać samemu i poziomować postać. Nie wiem jeszcze na ile czasochłonne będzie zdobycie powiedzmy 40-50 poziomu mistrzowskiego (paragon level), na którym różnica w znajdowaniu ciekawych dóbr, powinna być już zauważalna.
Sendikelm jak tam idzie?? Widze ze mi calkiem odjedziesz niedlugo...
Jest mi ktos w stanie powiedziec ile Diablo pobiera danych w ciagu godziny?? Nie mam teraz stalego łącza i podkradam dziewczynie blueconnecta, i zastanawiam sie czy bedzie dalo sie grac czy za szybko zjem limit danych...
Ostatnio edytowane przez login_87 ; 08-11-2012 o 08:54
Sprzedałem to cacko co jest wyżej za ok. 115mln bo trafiło do mnie niecałe 100mln. Na razie mało gram i się zatrzymałem na 31 paragonie. No i licytuję dwie rzeczy, buty (Raki) i Źródło, ale z tego co widzę, to te 100 mln na te dwie rzeczy mi nie wystarczy
A do lutego będę mało grał teraz, a może i dłużej, bo podpisałem umowę na projekt poza godzinami pracy, więc po powrocie do domu będę miał "nadgodziny".
Znalazłem odpowiedź
- 26 min 15 sekund
Zbadana cała mapa Pola niedoli
Transfer
- Upload: 1,08 MB
- Download: 3,97 MB
Skontaktuj się z nami