Close

Strona 47 z 73 PierwszyPierwszy ... 37454647484957 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Z tym "znacznie" bym nie przesadzal, ot, retusz ergonomii (niekompletny zresztą).

Oprócz systemu Paragon w 1.0.4 dojdzie jeszcze duży boost przedmiotów legendarnych, spore zmiany w skillach (wzmocnienie tych mało popularnych), usunięcie rage timera z elit, zmiany siły mobków w grze wieloosobowej, lekkie zmiany w wysokopoziomowych itemach (mające rzekomo zminimalizować sytuacje przedmiotu lvl 62 czy 63 z 200 dps) i pewnie coś jeszcze.
    Ogółem kawał patcha się szykuje.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    Z tym "znacznie" bym nie przesadzal, ot, retusz ergonomii (niekompletny zresztą).

Oprócz systemu Paragon w 1.0.4 dojdzie jeszcze duży boost przedmiotów legendarnych, spore zmiany w skillach (wzmocnienie tych mało popularnych), usunięcie rage timera z elit, zmiany siły mobków w grze wieloosobowej, lekkie zmiany w wysokopoziomowych itemach (mające rzekomo zminimalizować sytuacje przedmiotu lvl 62 czy 63 z 200 dps) i pewnie coś jeszcze.
    Ogółem kawał patcha się szykuje.
    No może o "znacznie" z AH przesadziłem, ale sam patch duży. Ciekawi mnie tylko, bo zawsze zapowiadali, że Inferno ma być wyzwaniem, a po ostatnich łatkach jest łatwiej. Po tych będzie chyba jeszcze łatwiej.

Domyślnie

Też się tego trochę obawiam. Oby się nie okazało, że cała ta zabawa z paragon lvls i boostowaniem legendarnych itemów nie była psu na budę, bo gra znowu straci sens z racji braku wyzwań. Ale póki co jestem ostrożnie pozytywny.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    Też się tego trochę obawiam. Oby się nie okazało, że cała ta zabawa z paragon lvls i boostowaniem legendarnych itemów nie była psu na budę, bo gra znowu straci sens z racji braku wyzwań. Ale póki co jestem ostrożnie pozytywny.
    Ja na razie jestem obojętny Gram na hc i jakoś mi idzie, tylko tu na 60 lev ciężko z itemami na inferno jest, bo pomijając ceny to po prostu nic nie ma dobrego :/

Domyślnie

czyli teraz de facto poziom max będzie 160lvl a statystyk będzie jeszcze dwa razy więcej, bo z każdym poziomem mistrzowskim będą kolejne statystyki przybywać? Znaczy że będą musiały się pojawić kolejne lokacje i zadania z potworkami o wyższych statsach niż obecne.

Swoją drogą zauważyłem ciekawą rzecz, żeby zrobić najniższy gwiaździsty topaz, zużyłem wszystkie zbierane i konwertowane od początku gry topazy (jedną postacią)

Domyślnie

zobacz tabelke expa dla 100 poziomu... let the grind fest begin..

dla mnie dobry początek porządnego endgejma tylko żeby dało się samemu sprzęt zebrać... nie mam radości ze znajdowania unikatów etc... zobaczymy w 1.04 nie grałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    będą musiały się pojawić kolejne lokacje i zadania z potworkami o wyższych statsach niż obecne.
    Po co? Tak mała różnica w statystykach prawie nic nie zmienia, jest po to żeby się lepiej czuć psychicznie, a nie żeby postać była lepsza. Jeden przedmiot może zmienić więcej niż zmienia 100 poziomów.

glyclistolu
    Gość

Domyślnie

Młotkiem …: )

Strona 47 z 73 PierwszyPierwszy ... 37454647484957 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów