Mam problem.... zablokowali mi konto:/ Probowalem zmienic haslo i powinni mi przyslac jakis kod sms ale nic nie dostaje. Jakis pomysl co zrobic??
Szukaj
Mam problem.... zablokowali mi konto:/ Probowalem zmienic haslo i powinni mi przyslac jakis kod sms ale nic nie dostaje. Jakis pomysl co zrobic??
Bede dzwonil za dopiero od 11:30 pracuja. Niewiem dlaczego zablokowali. Chcialem sei zalogowac na forum tylko ze nie do siebie z domu i wyskoczyl mi komunikat:/ Probowalem zmienic haslo ale nie przysylali mi hasla na telefon. Po jakiejsc godzinie przyszly mi 3 sms z tym samy haslem. Chcialem zmienic jeszcze raz ale wyskoczyl komunikat ze bylo za duzo nieudanych prob. Teraz znowu moge sprobowac zmienic haslo ale znowu nie przysylaja mi hasla:/ dupa....
Jupi dziala.... Zadzwonilem i odblokowali w ciagu minuty. Zablokowali mi przez to ze probowalem sie zalogowac z innego komputera (IP). Niestety sms nie dochodza poniewaz zmienialem operatora i to podobno stwarza jakis problem i smsy dochodza z opoznieniem.
Super, bo miałem ci pokazać, co znalzłem :d Jest już na aukcjach
1. Znów Lacunia, ale tamta co się sprzedała za 20mln była dużo lepsza, ta nie pójdzie nawet za 100k.
2. Schemat na najlepszy rubin. Wart ok 6mln chyba. Ale raczej się go naukczę
3. Dwuręczna legendaNa aukcji, nie chce mi się teraz szukać jak się nazywała.
EDIT:
Ja się loguje na forum nie z domu, więc o co chodzi? Próbowałeś się zalogować do gry z innego IP czy tylko na forum?
Ostatnio edytowane przez Sendilkelm ; 31-10-2012 o 13:43
Tylko forum z innego IP i konsultant mi powiedzial ze to przez to...
Ja ostanio tez znalazlem 2reczna legende i DPS skacze mi o 15k ale spadaja mi resy ( bo wtedy niestety juz bez tarczy) i blok. Mimo tego ze kryty wchodza mi nawet po 400k z gniewem berserkera to gine duzo czesciej i chyba musze pozostac przy mojej starej broni.
Chyba tez bede musial zainwestowac bo tel z androidem nie posiadam...
Dziś znalazłem takie cośZ tego co patrze, to ceny kształtują się powyżej 100mln. Ciekawe czy tylko tak stoją sobie na AH czy ktoś za tyle, to kupuje.
Skontaktuj się z nami