Close

Strona 6 z 73 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 721

Wątek: Diablo 3

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Nie mogli zrobić triala 30-dniowego? Kurczę teraz trzeba szukać, czy ktoś ma guest key...Ma ktoś?

Domyślnie

ja też bym poprosił
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    Nie mogli zrobić triala 30-dniowego? Kurczę teraz trzeba szukać, czy ktoś ma guest key...Ma ktoś?
    Ja mam 2 wolne, ale są też bliscy znajomi w kolejce. W ostateczności są na allegro po jakieś 7 zł? Wiem, że tego nie powinno się sprzedawać, ale zawsze jakaś tam deska ratunku, żeby zobaczyć jest.

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Ooo dzięki za wiadomość o allegro. W razie co, tam się udam

Domyślnie

Tylko pamiętajcie, że:

Obiecane fakty o guest pass:
    2 karty guest pass znajdziecie w każdym pudełku z Diablo III - zarówno w wersji standardowej jak i kolekcjonerskiej. Są to drukowane karty z kodem, więc otrzymają je wyłącznie osoby, które kupią pudełkową wersję gry
    Guest pass pozwala na granie bez limitu czasowego do starcia z Królem Szkieletem - czyli zwiedzenie contentu dostępnego w becie. Kod guest pass dodajecie do konta tak, jak kod pełnej wersji gry i możecie zacząć z nim grać, gdy tylko ruszą serwery.
    Postępy w przechodzeniu gry zostają zachowane, jeśli ulepszycie guest pass do do pełnej wersji gry.

Ostatnio edytowane przez puciek ; 16-05-2012 o 13:12

Domyślnie

Czasowo nieograniczony, ale jest tylko ten content co w becie - max 13lvl postaci i do zabicia Skeleton Kinga.

Miesiąc po premierze starter będzie ogólnodostępny, bez guest passów. 30-dniowy trial oznaczałby, że osoby niezainteresowane multi nie musiałyby kupować gry
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Wczoraj w nocy udało mi się pograć 3h. Dziś nieprzytomny w pracy, ale co tam

Szczerze mówiąc, to jakiejś rewelacji nie ma. Gra nie wciąga tak jak jedynka czy dwójka (a może to ja się zestarzałem?). Parę tygodni temu usiadłem po raz pierwszy do League of Legends i zassało o wiele bardziej niz nowe Diablo.
    Z6 | 35/1.8S | 50/1.8S | 70-200/4 VR

Domyślnie

Nie no .... odpaliłem dziś D3 i .... jakbym grał w ........ Wiedźmina! Ludzie, te wstawki animowane są żywcem wzięte z polskiej gry. Dla mnie Diablo w części III straciło cały klimat z części poprzednich. Po prostu ... kicha.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puciek Zobacz posta
    Nie no .... odpaliłem dziś D3 i .... jakbym grał w ........ Wiedźmina! Ludzie, te wstawki animowane są żywcem wzięte z polskiej gry. Dla mnie Diablo w części III straciło cały klimat z części poprzednich. Po prostu ... kicha.

Fakt gra zalatuje "wiedźminem", mnie osobiście ciut drażni spolszczenie, troszkę przypomina mi teksty z nawigacji samochodowej (auto-mapa), ale może już zwyczajnie jestem za stary na gry...
    ot pstrykam....

Domyślnie

No i ja postanowiłem, że tak z ciekawości i z sentymentu do D1 i D2 kupie i zagram. Szczęśliwie ani w empiku ani w komutroniku nie mieli, więc ..... dołożyłem nieco i kupiłem polar na tzw wypady za miasto. D3 może kupie na jesieni. Do tego czasu kurz i emocję opadną, a może i cena, więc póki marnować czas przed kompem posiedzę gdzieś na łonie natury w nowym polarze z nadzieją, że mnie komary nie wpier....lą

PS
    Ten wątek zamierzam dodać do ignorowanych, coby nie korciło i okazało się......
    nic...

Strona 6 z 73 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów