Nie mogli zrobić triala 30-dniowego? Kurczę teraz trzeba szukać, czy ktoś ma guest key...Ma ktoś?![]()
Szukaj
Nie mogli zrobić triala 30-dniowego? Kurczę teraz trzeba szukać, czy ktoś ma guest key...Ma ktoś?![]()
ja też bym poprosił![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Ooo dzięki za wiadomość o allegro. W razie co, tam się udam![]()
Tylko pamiętajcie, że:
Obiecane fakty o guest pass:
2 karty guest pass znajdziecie w każdym pudełku z Diablo III - zarówno w wersji standardowej jak i kolekcjonerskiej. Są to drukowane karty z kodem, więc otrzymają je wyłącznie osoby, które kupią pudełkową wersję gry
Guest pass pozwala na granie bez limitu czasowego do starcia z Królem Szkieletem - czyli zwiedzenie contentu dostępnego w becie. Kod guest pass dodajecie do konta tak, jak kod pełnej wersji gry i możecie zacząć z nim grać, gdy tylko ruszą serwery.
Postępy w przechodzeniu gry zostają zachowane, jeśli ulepszycie guest pass do do pełnej wersji gry.
Ostatnio edytowane przez puciek ; 16-05-2012 o 13:12
Czasowo nieograniczony, ale jest tylko ten content co w becie - max 13lvl postaci i do zabicia Skeleton Kinga.
Miesiąc po premierze starter będzie ogólnodostępny, bez guest passów. 30-dniowy trial oznaczałby, że osoby niezainteresowane multi nie musiałyby kupować gryNie mogli zrobić triala 30-dniowego? Kurczę teraz trzeba szukać, czy ktoś ma guest key...Ma ktoś?![]()
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Wczoraj w nocy udało mi się pograć 3h. Dziś nieprzytomny w pracy, ale co tam
Szczerze mówiąc, to jakiejś rewelacji nie ma. Gra nie wciąga tak jak jedynka czy dwójka (a może to ja się zestarzałem?). Parę tygodni temu usiadłem po raz pierwszy do League of Legends i zassało o wiele bardziej niz nowe Diablo.
Z6 | 35/1.8S | 50/1.8S | 70-200/4 VR
Nie no .... odpaliłem dziś D3 i .... jakbym grał w ........ Wiedźmina! Ludzie, te wstawki animowane są żywcem wzięte z polskiej gry. Dla mnie Diablo w części III straciło cały klimat z części poprzednich. Po prostu ... kicha.
No i ja postanowiłem, że tak z ciekawości i z sentymentu do D1 i D2 kupie i zagram. Szczęśliwie ani w empiku ani w komutroniku nie mieli, więc ..... dołożyłem nieco i kupiłem polarna tzw wypady za miasto. D3 może kupie na jesieni. Do tego czasu kurz i emocję opadną, a może i cena, więc póki marnować czas przed kompem posiedzę gdzieś na łonie natury w nowym polarze z nadzieją, że mnie komary nie wpier....lą
PS
Ten wątek zamierzam dodać do ignorowanych, coby nie korciło i okazało się......![]()
nic...
Skontaktuj się z nami