Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Jesienny listek

Domyślnie

Dla mnie kolor ale mogłoby być ciekawie w sepii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bezio371 Zobacz posta
    ludzie czy dowas nie dociera że to nie jest LIS!!!
    A czy ty czytales tytul tego postu?????? Lis jak nic

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matteo Zobacz posta
    A czy ty czytales tytul tego postu?????? Lis jak nic
    Chyba się już trochę pogubiłem. W tytule jest listek (roślinka), a nie lisek (zwierzątko). No chyba, że nie nadążam za Twoim poczuciem humoru.

Pozdrawiam
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

ej czy niema nic ciekawszego nisz ta martwa NORKA!!! (tak norka nie,, lisek ") ja bym pogadał o prawdziwym tytule czyli o,, listku"

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Listek jest, fakt Jeżeli chodzi o fotkę, to bardzo mi się podoba, jest bardzo klimatyczna, czuć jesienny klimat, patrzenie na nią (fotkę) sprawia bardzo dużo radości. Ale to może dlatego, że tak bardzo odstaje od przeciętności jaka jest tutaj zazwyczaj serwowana. A to, że jest jakiś lisek (czy tam norka), to że jesień nie bombarduje nas swoimi złotymi kolorami, to że dziewczynka nie jest radosna i uśmiechnięta - nie ma żadnego znaczenia. W tym zdjęciu nie o to chodzi, ono ma oddawać pewien określony klimat i bardzo dobrze go oddaje, czyli autor osiągnął to co zamierzał, i chwała mu za to.

Jeżeli chodzi o ekologów, obrońców zwierząt, tych co nie znoszą jak na zdjęciu jest papieros, a także wszelakich innych frakcji wojujących ze wszystkim i z każdym na każdym możliwym (tutaj akurat fotograficznym) froncie, to szkoda słów, z tym trzeba walczyć jakoś, bo pleni się na potęgę, jak nie przymierzając - stonka jakaś.

Pozdrawiam
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprychu Zobacz posta
    Chyba się już trochę pogubiłem. W tytule jest listek (roślinka), a nie lisek (zwierzątko). No chyba, że nie nadążam za Twoim poczuciem humoru.

Pozdrawiam
    FUCK!!!! Ale jestem torba!!!! No i glupio mi

Domyślnie

nie fohaj się karzdemu mogło się zdarzyć ; -)

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów