Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Jesienny listek

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jesienny listek

Witam, raz kozie śmierć
    Moja córeczka w kolorkach jesieni

Domyślnie

Bardzo mi się podoba!
    D7000 + N 18-55mm + N 50 1.8D + S 70-300mm + SB600

Domyślnie

Klasyczne i bardzo ładne zdjęcie
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Zamysł super, ale jakoś brakuje mi życia na tym zdjęciu. Strasznie mdłe.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Piękne. Ciekawa stylizacja. Jedyne co zepsute i to z winy Mamy-wizażystki to fryzura modelki. W takim stroju, z takim kołnierzem żadna dama nie pozwoliła by sobie na tak naganną i poczochraną fryzurę. Fotce zabrakło MZ dopieszczenia.
    Ale jest pięknie.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Dzięki za ciepłe słowa. Całą winę biorę na siebie, to ja byłem, 3w1 czyli stylistą, wizażystą i fotografem: -) Mama miała chwile dla siebie
    Włosów nie opanowałem, ale udało mi się sprawić, że kapelusz czasami trzymał się tam gdzie trzeba
    Jedyne, co mnie usprawiedliwia to to, iż sam włosów nie posiadam już od jakiegoś czasu i o takich szczegółach jak szczotka lub choćby nędzny grzebyczek zapomniałem.
    Co do braku życia to fakt, norka martwą naturą była: -) ale córa mająca ledwie 6 latek mocno się przejęła i była nieco spięta .

Domyślnie

Cudowna modelka, piekne kolory super stylizacja, jednym słowem Piekne

Domyślnie

Jestem na nie ale tylko z powodu stylizacji modelki. To dziecko jest! Dlaczego je tak ubraliście/obrałeś? Mowa głównie o kapeluszu i (O ZGROZO) o tym martwym czymś. Dla mnie całość bije takim lekko mrocznym klimatem. A modelka piękna ... i gdzieś tam za ogrodzeniem przebija się piękna jesienna kolorystyka.
    A może ja zwyczajnie nie rozumiem przesłania tej fotki.
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Swietne!!!. Mnie sie podoba wszystko, lacznie z kapeluszem. Co z tego ze to dziecko? Jest klasycznie, jesiennie - pieknie. Fakt, zdechlego lisa nie koniecznie chcialbym ogladac ale... przymykam na niego oko. Mam tylko nadzieje ze nie smierdzi
    Zgrabna praca!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matteo Zobacz posta
    Co z tego ze to dziecko?
    To z tego, że ja bym nie założył dziecku na szyję "zdechłego lisa" jak sam to kolego nazwałeś
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów