Witam, raz kozie śmierć![]()
Moja córeczka w kolorkach jesieni
Szukaj
Witam, raz kozie śmierć![]()
Moja córeczka w kolorkach jesieni
Bardzo mi się podoba!
D7000 + N 18-55mm + N 50 1.8D + S 70-300mm + SB600
Klasyczne i bardzo ładne zdjęcie![]()
- FB -
Canon + szkła
Zamysł super, ale jakoś brakuje mi życia na tym zdjęciu. Strasznie mdłe.
d5000
KOBIETA
Piękne. Ciekawa stylizacja. Jedyne co zepsute i to z winy Mamy-wizażystkito fryzura modelki. W takim stroju, z takim kołnierzem żadna dama nie pozwoliła by sobie na tak naganną i poczochraną fryzurę. Fotce zabrakło MZ dopieszczenia.
Ale jest pięknie.
Tutaj jest... podpis
Dzięki za ciepłe słowa. Całą winę biorę na siebie, to ja byłem, 3w1 czyli stylistą, wizażystą i fotografem: -) Mama miała chwile dla siebie
Włosów nie opanowałem, ale udało mi się sprawić, że kapelusz czasami trzymał się tam gdzie trzeba
Jedyne, co mnie usprawiedliwia to to, iż sam włosów nie posiadam już od jakiegoś czasu i o takich szczegółach jak szczotka lub choćby nędzny grzebyczek zapomniałem.
Co do braku życia to fakt, norka martwą naturą była: -) ale córa mająca ledwie 6 latek mocno się przejęła i była nieco spięta.
Cudowna modelka, piekne kolory super stylizacja, jednym słowem Piekne
Jestem na nie ale tylko z powodu stylizacji modelki. To dziecko jest! Dlaczego je tak ubraliście/obrałeś? Mowa głównie o kapeluszu i (O ZGROZO) o tym martwym czymś. Dla mnie całość bije takim lekko mrocznym klimatem. A modelka piękna ... i gdzieś tam za ogrodzeniem przebija się piękna jesienna kolorystyka.
A może ja zwyczajnie nie rozumiem przesłania tej fotki.
Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM
Swietne!!!. Mnie sie podoba wszystko, lacznie z kapeluszem. Co z tego ze to dziecko? Jest klasycznie, jesiennie - pieknie. Fakt, zdechlego lisa nie koniecznie chcialbym ogladac ale... przymykam na niego oko. Mam tylko nadzieje ze nie smierdzi
Zgrabna praca!!!
Skontaktuj się z nami