Dla mnie kolor ale mogłoby być ciekawie w sepii.
Szukaj
Dla mnie kolor ale mogłoby być ciekawie w sepii.
ej czy niema nic ciekawszego nisz ta martwa NORKA!!! (tak norka nie,, lisek ") ja bym pogadał o prawdziwym tytule czyli o,, listku"
Listek jest, faktJeżeli chodzi o fotkę, to bardzo mi się podoba, jest bardzo klimatyczna, czuć jesienny klimat, patrzenie na nią (fotkę) sprawia bardzo dużo radości. Ale to może dlatego, że tak bardzo odstaje od przeciętności jaka jest tutaj zazwyczaj serwowana. A to, że jest jakiś lisek (czy tam norka), to że jesień nie bombarduje nas swoimi złotymi kolorami, to że dziewczynka nie jest radosna i uśmiechnięta - nie ma żadnego znaczenia. W tym zdjęciu nie o to chodzi, ono ma oddawać pewien określony klimat i bardzo dobrze go oddaje, czyli autor osiągnął to co zamierzał, i chwała mu za to.
Jeżeli chodzi o ekologów, obrońców zwierząt, tych co nie znoszą jak na zdjęciu jest papieros, a także wszelakich innych frakcji wojujących ze wszystkim i z każdym na każdym możliwym (tutaj akurat fotograficznym) froncie, to szkoda słów, z tym trzeba walczyć jakoś, bo pleni się na potęgę, jak nie przymierzając - stonka jakaś.
Pozdrawiam
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
nie fohaj się karzdemu mogło się zdarzyć ; -)
Skontaktuj się z nami