Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Jesienny listek

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

mi nie odpowiadają 2 elementy

1. nóżka - wygląda jak prawie złamana - powinna jeśli już usiąść jak dama - obie nogi po ukosie

2. mina - chyba dziewczynka nie bardzo się dobrze czuła - powinna się uśmiechać

Co mi sie podoba

1. miejsce

2. stylizacja

3 uroda

4. obróbka

5 kolorystyka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez twiendlocha Zobacz posta
    To z tego, że ja bym nie założył dziecku na szyję "zdechłego lisa" jak sam to kolego nazwałeś
    Sorki myslalem ze przeszkadzal ci tylko kapelusz, ktory mnie nie przeszkadza zupelnie Padlina faktycznie nie zabardzo i tu sie zgadzamy

Domyślnie

Cytuje-,,zdechlego lisa nie koniecznie chcialbym ogladac ale... przymykam na niego oko. Mam tylko nadzieje ze nie smierdzi '' i ,,To z tego, że ja bym nie założył dziecku na szyję "zdechłego lisa" jak sam to kolego nazwałeś" - Panowie/koledzy czy kto kolwiek założyłby smierdzącego lisa na szyje sobie lub dziecku dajcie spokój, a nie przyszło wam do głowy że ten lis może byc sztuczny, a ile modelek w magazynach mody ma takie dodatki i co i też smierdzą?wszyscy smierdzą? sorki ale dla mnie to jakas żenada.

Domyślnie

maro842 ... ja Cię bardzo proszę. Nic nie pisałem o zapachu owego "eksponatu", natomiast kilkuletniemu dziecku nie zakłada się takich rzeczy na szyję - zwłaszcza dziewczynce. Takie dziecko nie rozmyśla o tym w kategoriach mody, eksponatu, starodawności, gustu czy w jakikolwiek inny sposób. Dla dziecka to zawsze będzie "martwe zwierzątko, które ktoś powiesił mu na szyi". AMEN!
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

twiendlocha -Czytaj prosze ze zrozumieniem, czy ja gdzies napisałem że to Ty? a gdzie jest napisane że ,, kilkuletniemu dziecku nie zakłada się takich rzeczy na szyję'' kto to ustala jakas komisja w której zasiadasz? jest 21wiek każdy nosi to co chce, ,,Dla dziecka to zawsze będzie "martwe zwierzątko, które ktoś powiesił mu na szyi". '' widziałes kiedys martwe zwierzątko? nie zauważyłes różnicy? chyba nie skoro tak napisałes. Jak tak wyglądają martwe zwierzątka to po co je kupowac można było by je zbierac prosto z ulicy i wieszac na szyi.AMEN

Domyślnie

Ha ha ha ha ... tyle
    Dodam, że skoro tak to śmiało wieszaj tam swojemu dziecku co chcesz na szyi Ale koniecznie zrób z tego fotodokumentację i się z nami podziel Ciekaw jestem tych radosnych min dzieciaka

Tymczasem ja zostanę przy zwykłych kolorowych szalikach - najlepiej takich z pomponami
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

oceniajcie fotografie ... a nie moralność rodziców ... czy stylistów ... kółko różańcowe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtehP Zobacz posta
    oceniajcie fotografie ... a nie moralność rodziców ... czy stylistów ... kółko różańcowe
    Ale ja ocenilem zdjecie. Dosc wyraznie okreslilem co mi sie podoba a co nie. Co do martwego lisa to chyba nie jest istotne czy to jest prawdziwy czy sztuczny lis bo wymownosc wyzej wspomnianego eksponatu jest oczywista. Wiesz, mozesz wieszac na szyji dziecka co tylko chcesz ale nie spodziewaj sie aprobaty. Dziecko w jej wieku powinno otaczac sie zyciem, radoscia i miloscia a nie symbolami cierpienia i smierci. Taka moja opinia. Dlatego technicznie bardzo na tak stylistycznie prawie na tak ale lis - prawdziwy czy sztuczny, pachnacy czy tez nie zdecydowane NIE!!!

A wystarczylo fajny szalik dac i byloby pieknie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez twiendlocha Zobacz posta
    Ha ha ha ha ... tyle
    Dodam, że skoro tak to śmiało wieszaj tam swojemu dziecku co chcesz na szyi Ale koniecznie zrób z tego fotodokumentację i się z nami podziel Ciekaw jestem tych radosnych min dzieciaka

Tymczasem ja zostanę przy zwykłych kolorowych szalikach - najlepiej takich z pomponami
    twiendlocha od mojego dziecka WARA, bo nie ono jest tematem wątku OK.

Domyślnie

bardzo fajnie, jedyne co mnie drażni to ułożenie (a w zasadzie jego brak) włosów.
    blues to korzenie, reszta muzyki to owoce

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów