Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Jesienny listek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matteo Zobacz posta
    Fakt, zdechlego lisa nie koniecznie chcialbym ogladac ale... przymykam na niego oko. Mam tylko nadzieje ze nie smierdzi

Moim zdaniem nawet ten lisek pasuje. Stylizacja na lata 20, 30-ste. Dziewczynka z arystokracji, pięknie ubrana na małą damę. Świetnie dobrana miejscówka, a lekko poczochrane włosy podkreślają, że jednak jest to dziecko, które nie przejmuje się tym faktem. Świetne zdjęcie, a dziewczynka będzie miała niesamowitą pamiątkę.

Domyślnie

Super, fajnie jesiennie i klimatycznie.
    Szkoda, że nie ciut szerzej i kapelusz mz trochę jest nad wyrost
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Długi Zobacz posta

Moim zdaniem nawet ten lisek pasuje. Stylizacja na lata 20, 30-ste. Dziewczynka z arystokracji, pięknie ubrana na małą damę. Świetnie dobrana miejscówka, a lekko poczochrane włosy podkreślają, że jednak jest to dziecko, które nie przejmuje się tym faktem. Świetne zdjęcie, a dziewczynka będzie miała niesamowitą pamiątkę.
    Nie wiem... Ja klimatu arystokracji nie czuje. Rozumiem do czego zmierzasz ale...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtehP Zobacz posta
    mi nie odpowiadają 2 elementy

1. nóżka - wygląda jak prawie złamana - powinna jeśli już usiąść jak dama - obie nogi po ukosie

2. mina - chyba dziewczynka nie bardzo się dobrze czuła - powinna się uśmiechać

Co mi sie podoba

1. miejsce

2. stylizacja

3 uroda

4. obróbka

5 kolorystyka
    podpisuje się pod kolegą, mam dokładnie takie same odczucia
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matteo Zobacz posta
    Nie wiem... Ja klimatu arystokracji nie czuje. Rozumiem do czego zmierzasz ale...
    Chodziło mi o sam ubiór. Taki lisek, czy kapelusz mógł się w tamtych latach znaleźć tylko w wyższych sferach. Bidota jednak trochę inaczej wyglądała. Dlatego mi osobiście to martwe zwierzątko nie przeszkadza. Podkreśla jedynie stylizację. Wszystko jest dla mnie bardzo dobrze dobrane. Buty, rajstopki, płaszczyk. Natomiast może zbyt duży kapelusz, czy maglowany lisek mają za zadanie podkreślić styl ubierania dzieci określonych sfer w tamtych latach i jednocześnie potraktować to z lekkim przymrużeniem oka. Przynajmniej ja to tak widzę

Domyślnie

Spowiedź moralnie upadłego fotografa:
    Przyznaje się do winy, wałkowany lisek tak naprawdę okazuje się być przesympatyczną Norką o imieniu Fredek jest z nami od paru pokoleń i nie spostrzegliśmy, kiedy mu się ,,zeszło”, ale kolejne dzieci nie mają oporów przed zabawą z tym wspomnieniem zwierzątka. To niestety wyznań dopiero początek, spieszę donieść, że buciki na nogach dziecka wykonano ze skóry zwierzęcia zwanego Świnką (niestety prawdziwego imienia nigdy nie poznaliśmy), a płaszczyk o zgrozo wykonano z ,,czystej żywej wełny" ( cokolwiek to znaczy wskazuje, że coś tu jednak jest żywe). Czyli owieczka miała jakąś szansę i być może biega gdzieś po halach. Jednak i ta owieczka nie daje mi spokoju, ostatnio byliśmy rodzinnie na kebabie i ja z kochaną małżonką zamówiliśmy wspomniane danie z baraniną (dzieci jadły drób), więc pewno i owieczce się to życie nie udało. Tak, więc biorę te wszystkie winy na siebie i niestety nie mogę obiecać poprawy, bo zwyczajnie lubię ekologie w wydaniu retro, czyli naturalność
    Ja teraz idę zrobić śniadanko dla całej rodzinki, ale co zamierzam podać politycznie przemilczę wspomnę jedynie, iż dzieci mają świadomość, co jedzą i skąd to jedzonko pochodzi.
    Przepraszam, jeśli kogoś uraziłem, ale nie mogłem się oprzeć
    A fotka to zasadniczo Wam się podoba?

Dzięki Kolego Długi Ty jeden mnie zrozumiałeś
    Cała stylizacja miała zagrać na torze wyścigów konnych, ale nie zagrała ( coś mi tam jednak nie odpowiadało). Może i dobrze już słyszę te komentarze o nieletnich i hazardzie może tylko kapelusz by się obronił
    Co do miny to jak robię z dziecka taką ,,starą malutką” to jakoś tak wole na smutno, ( ale wiadomo przecież, że moralny to ja nie jestem : -), nogi faktycznie powinny być bardziej poprawnie ułożone, ech, kto te dzieciaki wychowuje
    To samo, ale w barwach popiołu ( jako pokuta)

[/IMG]
    Dziękuję wszystkim komentującym, i proszę o jeszcze, ale bez moralizowania już mam pokutę
    Pozdrawiam
    obywatel N

Domyślnie

rewelacja! świetna kompozycja - nie kombinowana - rzadko tak ujmuje mnie jakieś zdjęcie tu - szczególnie odpychają mnie zdjęcia swoich dzieci albumowe - ale To - pełen pro! gratuluje. opisz szczegóły tworzenia Tej fotografii
    -mowa o kolorze - bw - be!
    NX2-D300s

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obywatel N Zobacz posta
    Spowiedź moralnie upadłego fotografa:
    Przyznaje się do winy, wałkowany lisek tak naprawdę okazuje się być przesympatyczną Norką o imieniu Fredek jest z nami od paru pokoleń i nie spostrzegliśmy, kiedy mu się ,,zeszło”, ale kolejne dzieci nie mają oporów przed zabawą z tym wspomnieniem zwierzątka. To niestety wyznań dopiero początek, spieszę donieść, że buciki na nogach dziecka wykonano ze skóry zwierzęcia zwanego Świnką (niestety prawdziwego imienia nigdy nie poznaliśmy), a płaszczyk o zgrozo wykonano z ,,czystej żywej wełny" ( cokolwiek to znaczy wskazuje, że coś tu jednak jest żywe). Czyli owieczka miała jakąś szansę i być może biega gdzieś po halach. Jednak i ta owieczka nie daje mi spokoju, ostatnio byliśmy rodzinnie na kebabie i ja z kochaną małżonką zamówiliśmy wspomniane danie z baraniną (dzieci jadły drób), więc pewno i owieczce się to życie nie udało. Tak, więc biorę te wszystkie winy na siebie i niestety nie mogę obiecać poprawy, bo zwyczajnie lubię ekologie w wydaniu retro, czyli naturalność
    Ja teraz idę zrobić śniadanko dla całej rodzinki, ale co zamierzam podać politycznie przemilczę wspomnę jedynie, iż dzieci mają świadomość, co jedzą i skąd to jedzonko pochodzi.
    Przepraszam, jeśli kogoś uraziłem, ale nie mogłem się oprzeć
    A fotka to zasadniczo Wam się podoba?
    HAHAHAHAHAHA!!!!!
    Normalnie Teksanska Masakra Pila Mechaniczna!!!! Nie o to chodzi z czego to zrobione ale jak wyglada. Gdyby te buciki mialy swinskie kolory, ryjki i ogonki to faktycznie mogloby to denerwowac

Dobra, bez umoralniania Jak juz wczesniej pisalem podoba sie ale lisa nie odpuszcze

Domyślnie

ludzie czy dowas nie dociera że to nie jest LIS!!!

Domyślnie

ej czy wiecie, że to dziecko traktuje tego,, lisa" obojentnie zobaczcie na jej twarz nie przejmuje się waszym zmarłym,, lisem".

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów