Szukaj
Myślę, że poprzez dogłębną analizę można stracić przyjemność z oglądania zdjęć. Mnie się podobają. Fajny klimacik. Skromność autora natomiast dla mnie ciut naciągana (gnioty??).
D90
Trochę może i naciągana. Nie uważam zdjęć tu zamieszczonych za moje najgorsze, ale sporo w nich niedociągnięć(dodam technicznych) więc pozwoliłem sobie na lekkie podkoloryzowanie o ile to wypada w czarno-białym wątku. Co to rozkładania zdjęć na atomy to się z Tobą zgadzam, choć często taka analiza bywa pomocna. Dorzucam jeszcze jedno.
Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 25-09-2012 o 21:42
Mi się podoba takie minimalistyczne![]()
Na wstępie dzięki za wejścia.
Mam nadzieję, że jaj sobie nie robicie. Plik wyjściowy to cropek 6MB na którym dość dobrze widać nieostrość w okolicy oka. Jeśli was to nie zniechęca to bez problemu mogę gdzieś na privka podrzucić link.
Na koniec wrzucam jeszcze kolegę który postanowił udać się do krainy wiecznych łowów wprost z mojego parapetu. Żaden trupek lecz zmęczone życiem zwierzę. Pzdr
dla mnie obróbka, kadr suuuper
D7200, TOKINA 11-16 i takie tam..
Kolejny "odrzut" obrobiony z nudów na potrzeby tego wątku. Jako że przyjęta przeze mnie formuła zakłada możliwość pojawienia się niedoróbek(oczywiście dla własnej wygody, by łatwiej odpierało się ataki), także i tutaj się coś znajdzie
Ostatnie zdjęcie jest OK, ładnie uchwycony konik w czasie pożerania liścia. Chociaż osobiście wolałbym w kolorze. W BW trochę smętnawe, przypomina mi obrazki z początków tv lub z Hiroszimy powybuchu.
Przeglądnołem wątek i muszę przyznac, że jestem po stronie tych którym się podoba. Mz fotki technicznie bardzo dobre a i podejscie do tematu inne. Jednym słowem podoba mi się i to bardzo.
Fuji
Dobry zestawikMoja rada, numeruj fotki będzie łatwiej oceniać
![]()
Skontaktuj się z nami