Motyl czy ćma - rewelka!
p.s. możesz ponumerować łatwiej będzie się odnieść.
upss @Dyziek mnie ubiegł![]()
Szukaj
Motyl czy ćma - rewelka!
p.s. możesz ponumerować łatwiej będzie się odnieść.
upss @Dyziek mnie ubiegł![]()
Ostatnio edytowane przez Cosnek ; 04-02-2013 o 16:39 Powód: Dyziek
Dziękuję za wejścia i komentarze. Zdjęć nie numerowałem ponieważ z założenia miał to być wspólny wątek, ale skoro na razie jestem jedynym podlinkowującym to równie dobrze mogę dodać numerek albo nazwę do następnych wrzutek. Natomiast szczególnie cieszy mnie to, że niektórym z was spodobała się motylo-ćma(sam niestety nie wiem co to za owad, choć wygląda na pospolitego i zapewne jest tu na forum wielu takich którzy mogliby pomóc w identyfikacji) ponieważ jak dotąd to jedyne zdjęcie(kadr, "biała" obróbka i dorobiona ideologia: ćma=śmierć) w tym wątku które powstało w głowie autora zanim jeszcze nacisnął spust migawki. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 05-02-2013 o 10:08
2 miażdży. Świetnie! Ja osobiście mam wrażenie, jakby tam, wszystko było ze stali![]()
Jestem tez po stronie tych, ktorym sie podoba
Numeruj zdjecia i wrzucaj kolejne.
Pozdrawiam
Jaszczurka - ogołocona z części ogonka. Taksonomia mnie nie rajcuje ale obstawiam że żyworodna. Tak na 50 %
Bardzo mi się spodobały Twoje bezkolorowce, zwłaszcza świerszcze.
Wrzuć coś jeszcze![]()
Bardzo bym chciał, ale właśnie przeżywam głęboki kryzys twórczy i zadowala mnie oglądanie prac innychDziś podczas spaceru z moją psiną odbiłem na chwilę w lewo jej ulubionego szlaku na łączkę (chociaż serce mi się krajało gdy widziałem te smutne oczęta pytające: Dlaczego?). Tak na przełamanie. Jeden ze strzałów poniżej.
Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 24-07-2013 o 23:08
Fajne fotki,takie "inne".Bardzo sie podobaja.
Oj, to wielka szkoda że przezywasz kryzys twórczy.
W takim razie na spacery powinieneś wymyślić nową trasę która zadowoli i Ciebie i psinę![]()
Kobyłek
Skontaktuj się z nami