Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Motyl czy ćma - rewelka!

p.s. możesz ponumerować łatwiej będzie się odnieść.

upss @Dyziek mnie ubiegł
    Ostatnio edytowane przez Cosnek ; 04-02-2013 o 16:39 Powód: Dyziek

Domyślnie

Dziękuję za wejścia i komentarze. Zdjęć nie numerowałem ponieważ z założenia miał to być wspólny wątek, ale skoro na razie jestem jedynym podlinkowującym to równie dobrze mogę dodać numerek albo nazwę do następnych wrzutek. Natomiast szczególnie cieszy mnie to, że niektórym z was spodobała się motylo-ćma(sam niestety nie wiem co to za owad, choć wygląda na pospolitego i zapewne jest tu na forum wielu takich którzy mogliby pomóc w identyfikacji) ponieważ jak dotąd to jedyne zdjęcie(kadr, "biała" obróbka i dorobiona ideologia: ćma=śmierć) w tym wątku które powstało w głowie autora zanim jeszcze nacisnął spust migawki. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 05-02-2013 o 10:08

Domyślnie

2 miażdży. Świetnie! Ja osobiście mam wrażenie, jakby tam, wszystko było ze stali

Domyślnie

Jestem tez po stronie tych, ktorym sie podoba
    Numeruj zdjecia i wrzucaj kolejne.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Jaszczurka - ogołocona z części ogonka. Taksonomia mnie nie rajcuje ale obstawiam że żyworodna. Tak na 50 %

Domyślnie

Bardzo mi się spodobały Twoje bezkolorowce, zwłaszcza świerszcze.
    Wrzuć coś jeszcze

Domyślnie

Bardzo bym chciał, ale właśnie przeżywam głęboki kryzys twórczy i zadowala mnie oglądanie prac innych Dziś podczas spaceru z moją psiną odbiłem na chwilę w lewo jej ulubionego szlaku na łączkę (chociaż serce mi się krajało gdy widziałem te smutne oczęta pytające: Dlaczego?). Tak na przełamanie. Jeden ze strzałów poniżej.

Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 24-07-2013 o 23:08

Domyślnie

Fajne fotki,takie "inne".Bardzo sie podobaja.

Domyślnie

Oj, to wielka szkoda że przezywasz kryzys twórczy.

W takim razie na spacery powinieneś wymyślić nową trasę która zadowoli i Ciebie i psinę

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów