Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Panowie, dzięki za ożywioną dyskusję ale myślę, że kwestię ostrości lub jej braku na zdjęciach mamy już za sobą. Z resztą przyznałem rację Nyny1'emu. Chodziło mi bardziej o inny rodzaj zaznaczenia waszej aktywności w wątku czyli wrzutki, buzi jednak nikomu kneblować nie będę więc komentujcie do woli. Pozdrawiam.

Domyślnie

Jeszcze jedno:
    Wersja kolorowa pod tym adresem <<klik>>

Domyślnie

Myślę, że poprzez dogłębną analizę można stracić przyjemność z oglądania zdjęć. Mnie się podobają. Fajny klimacik. Skromność autora natomiast dla mnie ciut naciągana (gnioty??).
    D90

Domyślnie

Trochę może i naciągana. Nie uważam zdjęć tu zamieszczonych za moje najgorsze, ale sporo w nich niedociągnięć(dodam technicznych) więc pozwoliłem sobie na lekkie podkoloryzowanie o ile to wypada w czarno-białym wątku. Co to rozkładania zdjęć na atomy to się z Tobą zgadzam, choć często taka analiza bywa pomocna. Dorzucam jeszcze jedno.

Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 25-09-2012 o 21:42

Domyślnie

Mi się podoba takie minimalistyczne

Domyślnie

dla mnie obróbka, kadr suuuper
    D7200, TOKINA 11-16 i takie tam..

Domyślnie

Kolejny "odrzut" obrobiony z nudów na potrzeby tego wątku. Jako że przyjęta przeze mnie formuła zakłada możliwość pojawienia się niedoróbek(oczywiście dla własnej wygody, by łatwiej odpierało się ataki), także i tutaj się coś znajdzie

Domyślnie

Ostatnie zdjęcie jest OK, ładnie uchwycony konik w czasie pożerania liścia. Chociaż osobiście wolałbym w kolorze. W BW trochę smętnawe, przypomina mi obrazki z początków tv lub z Hiroszimy powybuchu.

Domyślnie

Przeglądnołem wątek i muszę przyznac, że jestem po stronie tych którym się podoba. Mz fotki technicznie bardzo dobre a i podejscie do tematu inne. Jednym słowem podoba mi się i to bardzo.
    Fuji

Domyślnie

Dobry zestawik Moja rada, numeruj fotki będzie łatwiej oceniać

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów