Szukaj
Tak nudno w domu, że człowiek zaczyna zapałki fotografować. Wniosek: sezon grypowy silnie wpływa na żywotność migawki.
Motylos mi sie podoba
pozdro
No popatrz. Jeśli miałbym obstawiać, które zdjęcie się może spodobać to na motyla bym nie postawił. Dzięki za komentarz.
Żaby są super i obróbka fajna. Gdzie je znalazłeś? Mam ten sam obiektyw, ćwiczę od jakiegoś czasu, ale... nie wiem, może jest zepsuty, nigdy nie udaje mi się uzyskać takiej fajnej głębi ostrości. Chyba, że sklejasz fotki.
Np. na tym zdjęciu masz fajną głębię: http://img12.imageshack.us/img12/5875/83540099.jpg
A tylko 5.6 na przysłonie.
Może to też być wina moich oczu. Mam astygmatyzm.
Ogólnie fajnie jakbyś wpadł na makropasję. Tutaj zainteresowanie makro jest średnie, a masz fajne fotki.![]()
Ostatnio edytowane przez Umbra ; 20-06-2013 o 22:50
Żaby kumają sobie w oczku wodnym u moich żywicieli choć teraz gdy się usamodzielniłem bardziej pasuje do nich określenie rodzice. Ropucha woli polować w okolicach szklarni bo jak mi to wyjaśniono jest tam sporo ślimaków. Jak widać nie musiałem ich za bardzo szukać. Jeśli chodzi o GO to lekko licząc 95% moich zdjęć to pojedyncze strzały. Ważki i ile pamiętam też, a dla przykładu pająk powstał z kilkunastu ujęć.
P.s Za zaproszenie do Fotopasji serdecznie dziękuję, ale na razie nie skorzystam. Wystarczy mi, że się uzależniłem od jednego forum![]()
Jeśli to forum jest tak dobre jak piszesz to tym gorzej dla mnie. Kobieta i pies będą wniebowzięci.
P.s Okazuje się, że mam tam już konto od zeszłego roku tyle że jakoś o tym zapomniałem. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 21-06-2013 o 13:10
Skontaktuj się z nami