Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Domyślnie

Jeszcze jedno:
    Wersja kolorowa pod tym adresem <<klik>>

Domyślnie

Myślę, że poprzez dogłębną analizę można stracić przyjemność z oglądania zdjęć. Mnie się podobają. Fajny klimacik. Skromność autora natomiast dla mnie ciut naciągana (gnioty??).
    D90

Domyślnie

Trochę może i naciągana. Nie uważam zdjęć tu zamieszczonych za moje najgorsze, ale sporo w nich niedociągnięć(dodam technicznych) więc pozwoliłem sobie na lekkie podkoloryzowanie o ile to wypada w czarno-białym wątku. Co to rozkładania zdjęć na atomy to się z Tobą zgadzam, choć często taka analiza bywa pomocna. Dorzucam jeszcze jedno.

Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 25-09-2012 o 21:42

Domyślnie

Mi się podoba takie minimalistyczne

Domyślnie

Na wstępie dzięki za wejścia.
    Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Czwórka jest fenomenalna. Bardzo bym chciał mieć powiększenie tego na ścianie.
    Cytat Zamieszczone przez ppablo12345 Zobacz posta
    To samo.
    Mam nadzieję, że jaj sobie nie robicie. Plik wyjściowy to cropek 6MB na którym dość dobrze widać nieostrość w okolicy oka. Jeśli was to nie zniechęca to bez problemu mogę gdzieś na privka podrzucić link.
    Na koniec wrzucam jeszcze kolegę który postanowił udać się do krainy wiecznych łowów wprost z mojego parapetu. Żaden trupek lecz zmęczone życiem zwierzę. Pzdr

Domyślnie

dla mnie obróbka, kadr suuuper
    D7200, TOKINA 11-16 i takie tam..

Domyślnie

Kolejny "odrzut" obrobiony z nudów na potrzeby tego wątku. Jako że przyjęta przeze mnie formuła zakłada możliwość pojawienia się niedoróbek(oczywiście dla własnej wygody, by łatwiej odpierało się ataki), także i tutaj się coś znajdzie

Domyślnie

Ostatnie zdjęcie jest OK, ładnie uchwycony konik w czasie pożerania liścia. Chociaż osobiście wolałbym w kolorze. W BW trochę smętnawe, przypomina mi obrazki z początków tv lub z Hiroszimy powybuchu.

Domyślnie

Przeglądnołem wątek i muszę przyznac, że jestem po stronie tych którym się podoba. Mz fotki technicznie bardzo dobre a i podejscie do tematu inne. Jednym słowem podoba mi się i to bardzo.
    Fuji

Domyślnie

Dobry zestawik Moja rada, numeruj fotki będzie łatwiej oceniać

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów