Close

Strona 54 z 73 PierwszyPierwszy ... 444525354555664 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    A czemu nie w teamie?

Bo nigdy nie wiem kiedy będę miał czas pograć czasami mam czas o 18stej, czasami 21wszej a czasami później, no i jak gram to z godzinkę tylko...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    Bo nigdy nie wiem kiedy będę miał czas pograć czasami mam czas o 18stej, czasami 21wszej a czasami później, no i jak gram to z godzinkę tylko...
    Od tego są gry publiczne. Wchodzisz, robisz ile Ci się uda z nimi zrobić i wychodzisz.

Jeśli nie chcesz poświęcać tej grze więcej czasu niż 20-30h w miesiącu, a chciałbyś już ją skończyć, to nie jest gra dla Ciebie. Kup inną, która da Ci satysfakcję z grania, a i będziesz miał czas na te rzeczy, które chcesz robić w życiu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Jeśli nie chcesz poświęcać tej grze więcej czasu niż 20-30h w miesiącu, a chciałbyś już ją skończyć,

Nie chcę jej "już" skończyć. Grałem i w dI i dII i dII LoD przez długi czas więc znam specyfikę gry i odpowiada mi ona.

Kusi jedynie możliwość przyspieszenia procesu farmienia, acz jak wspomniałem i tak z niej nie skorzystam bo żadnych tokenów kupować nie zamierzam.

Co do grania latami... wydaje mi się że jeśli blizz nie będzie wypuszczał regularnie nowych zadań jak w paczu 1.05 to wcale nie będzie to wieloletnia rozgrywka. Na parę tygodni przed paczem prawie nikt nie grał a handel na ah praktycznie zamarł, dopiero po paczu coś się ruszyło mocniej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    Nie chcę jej "już" skończyć. Grałem i w dI i dII i dII LoD przez długi czas więc znam specyfikę gry i odpowiada mi ona.

Kusi jedynie możliwość przyspieszenia procesu farmienia, acz jak wspomniałem i tak z niej nie skorzystam bo żadnych tokenów kupować nie zamierzam.

Co do grania latami... wydaje mi się że jeśli blizz nie będzie wypuszczał regularnie nowych zadań jak w paczu 1.05 to wcale nie będzie to wieloletnia rozgrywka. Na parę tygodni przed paczem prawie nikt nie grał a handel na ah praktycznie zamarł, dopiero po paczu coś się ruszyło mocniej.

Napisz jaki masz battel tag. Dodamy Cie do znajomych i jak bedizesz widzial ze jest ktos to zawsze na chwile bedziesz sie mogl podlaczyc. Kim grasz? Moze bede mial cos na zbyciu to oddam za pochwalny komentarz przy ktoryms moim zdjeciu tu na forum :P

Domyślnie

łamię się nad kupnem
    teraz zima, wieczory w domku ...
    jak coś, to was będę gonił w statystykach
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    łamię się nad kupnem
    Kupuj, kupuj bo Ci zimy braknie zeby nas dogonic :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    łamię się nad kupnem
    Albo za połowę ceny kup Torchlight II które mnie osobiście dostarczyło dużo więcej zabawy w pierwszym przelocie niż D3 za trzecim razem, że nie wspomnę o tym, że ten pierwszy przelot trwał mniej więcej tyle co dwa w Diablo III i o tym, że o drop nie trzeba się nocami modlić tylko leci równo przez cały czas co pozwala często zmieniać elementy wyposażenia i daje jeszcze więcej frajdy *. A jak nie jesteś związany sentymentalnie z klimatami magii i miecza to Borderlands II wymiata na całego - znając Twoje ciut pokręcone poczucie humoru świetnie się w tej grze odnajdziesz .
    Podpisano - zawiedziony w oczekiwaniach były gracz w Diablo III.

* z klimatem i grywalnością IMHO też lepiej niż w D3

Strona 54 z 73 PierwszyPierwszy ... 444525354555664 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów