Close

Strona 4 z 69 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 721

Wątek: Diablo 3

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

!@#$#$@ mam to samo - serwer nie wyrabia, jak zwykle zabezpieczenie antypirackie działa przeciwko uczciwym.
    Jak chcą zachować twarz, to niech uwalniają singla z konieczności logowania.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konopia Zobacz posta
    !@#$#$@ mam to samo - serwer nie wyrabia, jak zwykle zabezpieczenie antypirackie działa przeciwko uczciwym.
    Jak chcą zachować twarz, to niech uwalniają singla z konieczności logowania.
    Ja o 22:20 miałem za pierwszym logowaniem ten błąd, a później już od drugiej próby wszystko śmigało do 1:00.

Domyślnie

Diabeł opanował świat... dentyści biorą urlop, pracownicy biorą urlop... każdy chce grać!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    Diabeł opanował świat... dentyści biorą urlop, pracownicy biorą urlop... każdy chce grać!
    Dokładnie tak, teraz dzieci na głowie żony, tata odleciał
    ot pstrykam....

Domyślnie

wariactwo. na moje szczescie nie wiem o jaką gre chodzi. Ale sadzac po zbiorowym szalenstwie to chyba cos fajnego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    wariactwo. na moje szczescie nie wiem o jaką gre chodzi. Ale sadzac po zbiorowym szalenstwie to chyba cos fajnego.
    No nie takie wariactwo Zdążyłem zagrać 3h. Dziś siedzę w pracy w zasadzie jak ten kołek, bo nie mam nic do roboty i czytam fora, przeglądam net, a mógłbym pograć w D3 No cóż. Urlopu brać nie zamierzam

Nie wiem czy to coś fajnego, wydaje mi się ,że wiele osób powie, że są dużo fajniejsze gry, a to chyba bardziej sentyment osób, które grały w 1 i 2. Poza tym D3 miało się ukazać dobrych kilka lat temu, więc to podsyca bardziej głód, aby pograć.

Domyślnie

no pewnikiem tak. No ale dla osoby nie znającej tematu/gry to z obserwacji forum i fejsa wynika że to jakas zbiorowa akcja na granie się zapowiada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    no pewnikiem tak. No ale dla osoby nie znającej tematu/gry to z obserwacji forum i fejsa wynika że to jakas zbiorowa akcja na granie się zapowiada
    Dokładnie tak to wygląda Znajomi masowo oznajmiają o której wchodzą, a są to zarówno młodziaki jak i zupełnie poważne, dorosłe kobitki...
    Ja nie gram, ale jakbym grała - obok siedzi zagorzały gracz Przyznam, że dźwięki są na wysokim poziomie, zarówno muzyczka, efekty jak i podkład głosu. Ale co fajnego w takim łubudu przez kilka godzin, to nigdy nie pojmę

Domyślnie

Jak wyszło DiabloI to miałem, Ile, z 11lat? 12? bałem się grać po zmroku, bo te lochy i muzyka, i cisza w domu ryły beret no i przy pierwszym podejściu do butchera oczywiście zginalem.
    Kurde nie wiem czy mi III na kompie pójdzie (bo mam wbudowana grafikę)...
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Strona 4 z 69 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów