!@#$#$@ mam to samo - serwer nie wyrabia, jak zwykle zabezpieczenie antypirackie działa przeciwko uczciwym.
Jak chcą zachować twarz, to niech uwalniają singla z konieczności logowania.
Szukaj
!@#$#$@ mam to samo - serwer nie wyrabia, jak zwykle zabezpieczenie antypirackie działa przeciwko uczciwym.
Jak chcą zachować twarz, to niech uwalniają singla z konieczności logowania.
Myszka dla fanow serii
http://allegro.pl/mysz-steelseries-d...290800096.html
Diabeł opanował świat... dentyści biorą urlop, pracownicy biorą urlop... każdy chce grać!![]()
wariactwo. na moje szczescie nie wiem o jaką gre chodzi. Ale sadzac po zbiorowym szalenstwie to chyba cos fajnego.
No nie takie wariactwoZdążyłem zagrać 3h. Dziś siedzę w pracy w zasadzie jak ten kołek, bo nie mam nic do roboty i czytam fora, przeglądam net, a mógłbym pograć w D3
No cóż. Urlopu brać nie zamierzam
Nie wiem czy to coś fajnego, wydaje mi się ,że wiele osób powie, że są dużo fajniejsze gry, a to chyba bardziej sentyment osób, które grały w 1 i 2. Poza tym D3 miało się ukazać dobrych kilka lat temu, więc to podsyca bardziej głód, aby pograć.
no pewnikiem tak. No ale dla osoby nie znającej tematu/gry to z obserwacji forum i fejsa wynika że to jakas zbiorowa akcja na granie się zapowiada![]()
Dokładnie tak to wyglądaZnajomi masowo oznajmiają o której wchodzą, a są to zarówno młodziaki jak i zupełnie poważne, dorosłe kobitki...
Ja nie gram, ale jakbym grała - obok siedzi zagorzały graczPrzyznam, że dźwięki są na wysokim poziomie, zarówno muzyczka, efekty jak i podkład głosu. Ale co fajnego w takim łubudu przez kilka godzin, to nigdy nie pojmę
![]()
Jak wyszło DiabloI to miałem, Ile, z 11lat? 12? bałem się grać po zmroku, bo te lochy i muzyka, i cisza w domu ryły beretno i przy pierwszym podejściu do butchera oczywiście zginalem.
Kurde nie wiem czy mi III na kompie pójdzie (bo mam wbudowana grafikę)...
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Skontaktuj się z nami