Chcialem sie pochwalicWlasnie znalazlem Plemienny Pas Niesmiertelnego Krola
![]()
JUPI
Szukaj
Chcialem sie pochwalicWlasnie znalazlem Plemienny Pas Niesmiertelnego Krola
![]()
JUPI
A ja zniechęcony brakiem dropu już nawet stwierdziłem że wydam te 10E żeby kupić trochę golda coby ruszyć do przodu, a tu okazuje się że jakieś #@&* tokeny są potrzebne albo aplikacja na telefon tylko oczywiście nokii nie obsługują bo po co... a za uzbierane 1,7kk to nic sensownego nie jestem w stanie zakupić...
NIe na samej farmie gra polega. Utknąłem na belialu i ruszyć nie mogę od dłuższego czasu. Biegać w kółko po Ia żeby coś trafić albo uzbierać wystarczająco golda na zakupy w ah wymaga masakrycznej ilości czasu, przy wydajności rzędu 150k na godzinę. Nie mogąc poświęcić (a i w sumie nie chcąc) na grę więcej niż półtorej godziny dziennie a i to nie co dzień, policz ile czasu potrzebuję żeby uzbierać wystarczająco dużo złota by kupić sprzęt pozwalający na poziomach wyższych niż IIa nie mówiąc o rzeczach typu machina infernalna lub by sprawnie farmić na jakimś sensownym poziomie np a3 mp4 to policz ile godzin muszę stracić, godzin które mogę przeznaczyć na całe mnóstwo innych aktywności którymi się zajmuję; zaczął się sezon warzelniczy, zimowy trening wspinowy, który wymaga reżimu, wracam do szkicowania to też wymaga czasu, nie mówiąc o foto, książce i oczywiście Małżonce której jakiś czas też trzeba przeznaczyć.
Podsumowując, jeśli ktoś nie może/ nie chce poświęcić grze więcej niż godzinę dziennie, to zakup golda bywa jedynym rozwiązaniem. Zresztą nie wierzę iż ktoś jest w stanie kupować gear za 100kk grając choćby i po trzy godziny dziennie, no chyba że dropnęło mu parę razy coś za kilkadziesiąt milionów...
...ale masz lata na granie, mówię Ci jak będzie.. kupisz gear przejdziesz na inferno ( co teraz jest możliwe na słabym gearze z grupą ) i ładnie podziękujesz bo endgame to ciągła farma, a Ty czasu na bycie e-rolnikiem jak widać nie masz, ale jak hajsu nie szkoda to droga wolna.
Skontaktuj się z nami