Close

Strona 141 z 2397 PierwszyPierwszy ... 41911311391401411421431511912416411141 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 401 do 1 410 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    bo mam pilot do d90 (juz sobie kupilam), i sobie pomyslalam, czy on po zmianie kabelka odpowiedniego, tez by pasowal do Nex-a?
    Można dorobić moduł podczerwieni do pilota.
    Do radiowego pilota do d300s dorobiłem moduł IR wyzwalający migawkę w Nikonie D50.
    Tak to wygląda

Domyślnie

o rety.. masakra, skomplikowane, ja nie chce nic lutowac, proste pytanie czy timelapse bedzie funkcjonowalo po dopieciu odpowiedniego kabelka od pilota z d90, jutro, czy pojutrze jak znajde pasujacy taki kabelek, to mnie tylko ciekawi to czy to bedzie dzialac i wszystko...
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Dawno nie było nic o tfujianie.

Reszta na forum:

http://forum.nikoniarze.pl/showpost....67&postcount=8

Klimaty cmentarne, ale czas zobowiązuje.
    Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 21-10-2012 o 23:01

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

ladne i te liscie, typowa polska zlota jesien i w linku nizej, troche za malo chyba zniczy, skoro to temat na Wszystkich Swietych
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Ciekawy ten Twój wątek, szkoda, że nie działa początek (skoro rym, to potwierdza się u mnie reguła, że jestem zmęczony... )

Czuję niedosyt fujana i Waszych możliwości.... chyba, że to faktycznie zmęczenie...
    Czekam na więcej...
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Ciekawy ten Twój wątek, szkoda, że nie działa początek (skoro rym, to potwierdza się u mnie reguła, że jestem zmęczony... )
    Na początku i tak nie było tfujiana, za to w środku masz trzy fotki z mitycznego lx5

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Niezłe te fotki... serio mi się podobają i nawet pogoda dołożyła swoje 5 groszy, do całej otoczki i tematyki...
    ale nie wywołujmy wilka z lasu

idę spać...

Dobranoc wszystkim
    .

Domyślnie

No no, ten secik zdecydowanie najlepszym jest. Ładny światłocień robi robotę.

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Na początku i tak nie było tfujiana, za to w środku masz trzy fotki z mitycznego lx5
    Zupełnie niepotrzebnie to dodajesz, przecież nawet ślepego by poraziła ta jakość, obrazek i plastyka. Godny konkurent D4.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

A co byscie woleli Nex-7 czy Nex-6 ? wiem, ze trudno o wybor, niemajac stycznosci tych dwoch aparatow jednoczesnie, a nawet jednego.. ale tak sadzac po komentarzach, testach? Ktory bylby lepszy?

Domyślnie

Ja raczej NEX-6 -ze względu na hybrydowy AF i mniejsze szumy. Mam nadzieję, że AF podczas filmowania działa lepiej niż w starszych NEXach.

Strona 141 z 2397 PierwszyPierwszy ... 41911311391401411421431511912416411141 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów