Można dorobić moduł podczerwieni do pilota.
Do radiowego pilota do d300s dorobiłem moduł IR wyzwalający migawkę w Nikonie D50.
Tak to wygląda![]()
Szukaj
Można dorobić moduł podczerwieni do pilota.
Do radiowego pilota do d300s dorobiłem moduł IR wyzwalający migawkę w Nikonie D50.
Tak to wygląda![]()
o rety.. masakra, skomplikowane, ja nie chce nic lutowac, proste pytanie czy timelapse bedzie funkcjonowalo po dopieciu odpowiedniego kabelka od pilota z d90, jutro, czy pojutrze jak znajde pasujacy taki kabelek, to mnie tylko ciekawi to czy to bedzie dzialac i wszystko...
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Dawno nie było nic o tfujianie.
Reszta na forum:
http://forum.nikoniarze.pl/showpost....67&postcount=8
Klimaty cmentarne, ale czas zobowiązuje.
Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 21-10-2012 o 23:01
ladne i te liscie, typowa polska zlota jesien i w linku nizej, troche za malo chyba zniczy, skoro to temat na Wszystkich Swietych![]()
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Ciekawy ten Twój wątek, szkoda, że nie działa początek (skoro rym, to potwierdza się u mnie reguła, że jestem zmęczony...)
Czuję niedosyt fujana i Waszych możliwości.... chyba, że to faktycznie zmęczenie...
Czekam na więcej...
.
Niezłe te fotki... serio mi się podobają i nawet pogoda dołożyła swoje 5 groszy, do całej otoczki i tematyki...
ale nie wywołujmy wilka z lasu![]()
idę spać...
Dobranoc wszystkim![]()
.
A co byscie woleli Nex-7 czy Nex-6 ? wiem, ze trudno o wybor, niemajac stycznosci tych dwoch aparatow jednoczesnie, a nawet jednego.. ale tak sadzac po komentarzach, testach? Ktory bylby lepszy?
Ja raczej NEX-6 -ze względu na hybrydowy AF i mniejsze szumy. Mam nadzieję, że AF podczas filmowania działa lepiej niż w starszych NEXach.
Skontaktuj się z nami