Mi sie bardzo podoba ten nex-6 tylko ciekawe tez jak wypada jego ergonomia w stosunku do starszego brata N-7
Szukaj
Mi sie bardzo podoba ten nex-6 tylko ciekawe tez jak wypada jego ergonomia w stosunku do starszego brata N-7
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Lepiej. Myślę, że podobnie do N50/1.8G. Upierdliwe jest tylko CA, czasem wychodzi (głównie w plenerze).
Test ostrości z KKM:
http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=45302
A co to jest "CA"?
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Dzięki za teścik. Faktycznie wygląda nieźle.
Aberracja chromatyczna, jedna z wad optyki obiektywu. Taka charakterystyczna poświata, zielona lub fioletowa, szczególnie widoczna na pełnej dziurze. Tu masz przykład - http://www.optyczne.pl/219.5-Test_ob...omatyczna.html
to be a rock and not to roll
Zgaduje, że panie wzięte z czapy...
Pomyśl:
nowy AF
wizjer
wystarczająca ilość MP (24 to tylko z zeissem 24/1.
stopka lampy iso
ergonomia: oglądasz zdjęcia, czytasz specyfikację i wiesz co wybrać...
PS.
Nie daj się zapędzić testom po raz drugi w kozi róg. Już raz tam byłaś i sama wiesz jak z niego wyszłaś. Podpowiem: kupiłaś 5n i poczułaś różnice.
Pozdrawiam
PSS
Ja wybieram nex 6...
.
Skontaktuj się z nami