Close

Strona 1400 z 1948 PierwszyPierwszy ... 400900130013501390139813991400140114021410145015001900 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13 991 do 14 000 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Stary rabin spacerując po parku zauważył na ławeczce swojego sąsiada jak ten oglądał katalog turystyczny. Co cię tak bardzo zainteresowało drogi sąsiedzie? Szukam, gdzie tu wyjechać, żeby żyło mi się lepiej. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma, zażartował rabin. Toteż właśnie szukam, gdzie was nie ma.
    Ostatnio edytowane przez kolumb ; 13-10-2012 o 14:24 Powód: literówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kolumb Zobacz posta
    Stary rabin spacerując po parku zauważył na ławeczce swojego sąsiada jak ten oglądał katalog turystyczny. Co cię tak bardzo zainteresowało drogi sąsiedzie? Szukam, gdzie tu wyjechać, żeby żyło mi się lepiej. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma, zażartował rabin. Toteż właśnie szukam, gdzie was nie ma.
    rabin, ksiądz, pastor, imam, muezzin, komuch, leming, moher - co za różnica - to jest żart, a nie atak na religię
    FM3a + Nikkor 50/1.2; M9 + 28/2.8, 50/1.4, 35/1.4; 5D + 50/1.2

Domyślnie

No to może pracownik Urzędu Skarbowego albo ZUSu?

Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zolty Zobacz posta
    No to może pracownik Urzędu Skarbowego albo ZUSu?

O tak tak tak ZUS-u
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

Wchodzę sobie dzisiaj na limango żeby sprawdzić czy mi już zakupy wysłali ..... No i się okazuje że jak najbardziej wysłali

Domyślnie

Wygląda mi to na Pocztę Polską
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Wygląda mi to na Pocztę Polską
    Tak to nie tylko Poczta potrafi. Inne firmy nie są gorsze.
    Jakiś czas temu nasz partner wysłał dysk poprzez ...jedną z wiodących firm kurierskich z Niemiec do Polski - przesyłka ekspresowa - wysyłka o 8 rano - dostarczenie na następny dzień. W czwartek mieliśmy mieć prezentację u klienta, a w aplikacjach Niemcy zrobili grube poprawki i nie było jak ściągać wirtualki (prawie 200GB).
    Wysłali we wtorek rano dysk w kopercie - dostałem numer przewozowy więc śledziłem. Na dokumentach w widocznych internecie destynacja Wroclaw - POLAND.
    W środę koperta była w Lyonie - centrum dystrybucyjne.
    W czwartek Lizbona - po informacji telefonicznej dowiedziałem się, że ktoś błędnie odczytał "pl - polska" jako "pt - portugalia" - myślałem, że po robią to jakoś elektronicznie po kodach bo w systemie było ok.
    Do piątku w Lizbonie szukali miejscowości Wrocław w Portugalii (prawie jak z Lądek i Lądek Zdrój ).
    Sobota rano - uff - w Lyonie - ale weekend, doczekała do poniedziałku.
    Poniedziałek - Düsseldorf.
    Wtorek - Warszawa
    Środa -Wrocław
    Prawie wszystko się zgadzało - wysłali we wtorek - dotarło w środę - tyle, że tydzień później. Koperta i dysk przy odbiorze od kuriera wyglądały jakby przeszły jeszcze przez Somalię, Afganistan i większość szlaku bojowego spod Lenino. Dysk nie działał.
    Proces reklamacji uszkodzonej przesyłki i czasu realizacji to osobna historia.
    Marek

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
    fb, music, portrait

Domyślnie

Siedzi sobie baca i pilnuje wyciągu krzesełkowego. Siedzi, turyści jeżdżą, wszystko spokojnie. Nagle baca wstał i wyłączył wyciąg. Turystami bujnęło. Wiszą. Co sprytniejsi zleźli z wyciągu po słupach i lecą do bacy:
    - Baco, baco, co robicie? Zimno jest, tamci pozamarzają, puśćcie ten wyciąg!
    - Nie puszczę!
    - Dlaczego?
    - Po ktoś powiedział do mnie "Ch**u"!
    - Baco, niemożliwe, tu jest dużo turystów z zagranicy, pewnie powiedział "How do You do", czyli jak się macie!
    - A może... dobrze, puszczę wyciąg.
    Baca puścił wyciąg i siedzi. Mruczy pod nosem:
    - Chałdujudu... Może i tak... ale dlaczego "w du*ę je**ny"?

Dobry pomysl na tatuaz
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Strona 1400 z 1948 PierwszyPierwszy ... 400900130013501390139813991400140114021410145015001900 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów