Ja, jak ten obrazek zobaczyłem, normalnie leżałem pod stołem... Kadr trochę ciasny...![]()
![]()
Szukaj
Ja, jak ten obrazek zobaczyłem, normalnie leżałem pod stołem... Kadr trochę ciasny...![]()
![]()
Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia...Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8
Prędziej Rybok
D7(5)0 | F100 | F8/3.5 | S10-20/4.5 | N18-35 | S24-70/2.8 | N50/1.8 | N85/1.8 | N70-300VR | SB800
Prawda dnia:
Kiedyś żyłem sam i moje rzeczy byle gdzie walały się na swoim miejscu.
Teraz mieszkam z dziewczyną i moje rzeczy są ładnie poukładane, ale nie wiem gdzie...
Szef podjechał dzisiaj pod biuro nowym Chryslerem:
- Nie ma co, ładne auto szefie.
- Cóż mogę powiedzieć. Pracuj ciężko, zostawaj po godzinach, a może w przyszłym roku będę miał jeszcze lepsze.
Od paru lat pracuję na laptopie. Wczoraj usiadłem do komputera stacjonarnego. I, blad', z przyzwyczajenia po skończonej pracy jebn@łem monitorem o klawiaturę.
Bóg stworzył ludzi tak, aby każdy był inny.
Aż doszedł do Chin i mu się odechciało.
Ostatnio edytowane przez FHR ; 28-10-2012 o 15:27 Powód: łączenie postów
„Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było tylko aplauz i zaakceptowanie”
"Już wkrótce Polacy zaczną wracać z emigracji, bo praca tu będzie się opłacać.
Będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki, dobrze zarabiający nauczyciele będą uczyć nasze dzieci, dobrze zarabiający policjanci będą dbać o nasze bezpieczeństwo. Przy polskich drogach wyrosną nowoczesne stadiony i pływalnie."
I wszystko jasne...![]()
Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia...Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8
Synowa dzwoni do teściowej i pyta
- Mamusiu, jak się dziecko zesra to przebiera ojciec, czy matka?
Teściowa odpowiada
- oczywiście, że matka.
Na to synowa
- No to Mamunia się zbiera i przyjeżdża bo Synuś się tak naj...ł, że aż się zesrał![]()
POPIJAWA oczekiwania a rzeczywistosc
Znajomy powiedział mi, że jestem niedojrzały.
Zgadnijcie, kto nie ma już wstępu do mojego domku na drzewie.
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Leżysz w swoim łóżku. Palisz szluga, charkniesz od czasu do czasu, chrapniesz, pierdniesz.
I pomyśleć, że jest ktoś, dla kogo jesteś idealnym facetem z marzeń!
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Z życia wzięte)
Moja żona nie odzywa się do mnie od 6 dni. Co najlepsze, ona myśli że to kara.
Zakonnica jest chyba jedyną kobietą, która rano wie co na siebie włoży.
Spotkanie wróżbitów odwołane z powodu nieprzewidzianych okoliczności.
Biblia dla chrześcijan jest jak warunki licencyjne. Nikt nie przeczyta, ale wszyscy się zgadzają.
„Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było tylko aplauz i zaakceptowanie”
Skontaktuj się z nami