Szukaj
- Ja z Patrycją przed ślubem zawarłem układ: co zbierzemy na weselu, przeznaczamy pół na pół na ulubione zajęcia. Patka wczoraj poleciała na Kanary, a ja tymczasem zachodzę w głowę...
- Co ona tam sama robi?!
- Nie. Gdzie tu ustawić te 180 butelek wódki...
Żona wzięła się za szorowanie podłogi. W momencie gdy wypięła się w moją stronę, nie wytrzymałem i ją dosiadłem.
Po wszystkim żona, nawet się nie odwracając rzekła:
-Wiesz co, Zygmunt? Jesteś tak samo popi....ony jak moi koledzy z pracy...
Ostatnio edytowane przez woytec60 ; 19-02-2013 o 19:12
pozdrawiam, Wojtek
Mówi żona do męża - kochanie po tylu latach nasz sex wygląda tak ze to ty jesteś spełniony a ja nigdy nie miałam orgazmu.
Po wielu namysłach zaprosili murzyna żeby im tańczył w trakcie sex u, niestety nadal żona nie może dojść do spełnienia i zaproponowała zamianę,
mąż tańczy, murzyn wziął się do dzieła, po chwili żona krzyczy - kochanie już po minucie miałam orgazm,
na to zasapany mąż odpowiada - widzisz murzyn tak się tańczy.
Z rosyjskich:
Dzisiaj mija rok, odkąd z tallińskiego zoo zaczął uciekać żółw.
Przy zakupie 10 puszek tuńczyka - kot gratis.
Ksiądz, który przypadkiem trafił z kolędą do żydowskiej rodziny, wyszedł stamtąd po uszy w długach.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Siedzi filatelista w okopie i nagle dostał serię.
KRZYKKKK... mąż biegnie, żona zemdlona, szafa otwarta, patrzy... a tam wszystkie ciuchy wyszły z mody
Jadą 3 tramwaje, jeden w lewo, drugi w prawo, a trzeci za nimi![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Jakiś dzień suchara dzisiaj?
Meteorytowo
Rosjanie mają dziesiątki filmów z różnych ujęć jak meteoryt rozpada się nad Czelabińskiem. A Amerykanie nie mają paru sekund z trafienia Pentagonu przez samolot pasażerski.
W Rosji po upadku meteorytu dyskutuje się o planach stworzenia przecimeteorytowej tarczy rakietowej.
W Polsce by wprowadzono obowiązkowe ubezpieczenie majątku od szkód kosmicznych.
Rozesłano listy gończe za Kolią Jekatorynowiczem, lat 19, który 15 lutego puszczał fajerwerki pod oknem narzeczonej z Czelabińska.
W Czelabińsku miała miejsce próba rozegrania partii Angry Birds na żywo.
Macierewicz domaga się zwrotu czarnych skrzynek i wraku meteorytu.
Skontaktuj się z nami