Close

Strona 65 z 272 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115165 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 2712

Domyślnie

a ja sobie styczniu tego przeokropnego LEDa zafunduję Samsunga, a jakże. ES6100 w wersji 46 cali. Juz kiedys pisałem że byłem w salonie firmowym Samsunga w Londynie. Oni nie maja raczej żadnego interesu regulowac coś lepiej a cos gorzej. I popatrzyłem sobie na różne obrazki i jednak wolę LED. Info dla dociekliwych - byłem trzeźwy i nie mam wady wzroku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Oni nie maja raczej żadnego interesu regulowac coś lepiej a cos gorzej.
    Nie musza bo nie stoja obok konkurencji, z ktora moznaby go porownac.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARS CooL Zobacz posta
    Na pierwszy rzut obraz wow ale trwa to jakieś 5 min - dla dzieci się nada
    W porównaniu z czym? Bo ja więcej niż 3.5kzł wydać nie zamierzam, nie na telewizor. Ta wspomniana plazma Panasa to max, i szczerze mówiąc wolałbym taniej, chyba że wtedy wyraźnie gorzej.
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Pewnie w porownaniu z plazma...

Musisz mniej wiecej wiedziec czego oczekujesz. Zrob rachunek sumienia i na poczatek zdecyduj czy wolisz LED czy plazme. Zastanow sie jest dla Ciebie wazne i 3D, multimedia itp. Itd. Dla mnie na przyklad wazne jest czytanie mkv i napisow txt. Samsung w tej kwestii bije Panasa na glowe czyli akurat ten wybor mam juz z glowy. I tym tropem bym podazal na Twoim miejscu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BugsBunny Zobacz posta
    W porównaniu z czym? Bo ja więcej niż 3.5kzł wydać nie zamierzam, nie na telewizor. Ta wspomniana plazma Panasa to max, i szczerze mówiąc wolałbym taniej, chyba że wtedy wyraźnie gorzej.
    przez pierwsze 5 minut nie widzisz wad jak na czymś ci bardzo zależy a potem musisz z tym żyć jeśli kupisz.
    za Panasa dałem 3,5k i jestem zadowolony w końcu. Za leda dałem 6k i korzystają z tego dzieciaki. Prawde mówiąc na obu da się oglądnąć lecz plazma delikatniejszy obraz ma i bardziej subtelny. Ale ja oglądam nocami, mam ciemny salon wiec bardziej się sprawdza. Do jasnego pomieszczenia bym się zastanowił bo dla mnie remis a ledy lepiej jednak wyglądają
    A7II, X-E1, LX-100, był E-M5 i Nikon

Domyślnie

Ja polecalem plazmy zawsze kazdemu. W sumie w rodzinie u mnie sa praktycznie same panasy teraz i kazdy mega zadowolony. Ja uzytkuje model 42s10e od ponad 3 lat juz i po nowym roku bede zmienial na kolejna plazme panasonica, ale minimum 50 calowa bo te 42 to jakies male juz sie wydaje
    Co do mkv to panasonicy czytaja bez problemu, nowe modele moga tez nagrywac programy z tv na pendrive'a lub karte sd
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

A z rzeczy praktycznych - kupował ktoś z Was w OleOle! ?
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

A z rzeczy praktycznych - kupował ktoś z Was w OleOle! ?
    to to samo co Euro, nawet layout strony maja podobny. kupilem pralke w oleole i przywiezli pracownicy Euro.
    Przeczytaj moja historie na temat zakupow i sie zastanow czy chcesz od nich brac
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Przeczytaj moja historie na temat zakupow i sie zastanow czy chcesz od nich brac
    miałeś pecha

Domyślnie

miałeś pecha
    Nie ja tylko moja siostra. Zreszta kiedys chcieli podobni ewydymac moich znajomych na kupnie aparatu, wcisnac uzywke w cenie nowki bez upustu. Ja kupilem u nich statyw i dopiero po kilku miesiacach zauwazylem, ze jest lekko polamana stopka.
    .

Strona 65 z 272 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115165 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów