A ja Mr.Mussle, czy innym Windexem z jakimś alkoholem (izopropylowym chyba) i ręcznikiem jednorazowym. Myślicie, że w tych specjalistycznych płynach, to coś innego jest?
Szukaj
A ja Mr.Mussle, czy innym Windexem z jakimś alkoholem (izopropylowym chyba) i ręcznikiem jednorazowym. Myślicie, że w tych specjalistycznych płynach, to coś innego jest?
Ja mam jakiś żel Emteca kupiony za grosze kiedyś kiedyś w sklepie dla idiotów. Czyszczę nim wszystkie ekrany. Świetny.
D200 plus graty...
Izopropanolem - nie zostawia smug i 100% gwarancji, że nie ruszy plastiku.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
To jest bodajże roztwór 70%, chyba każdy powszechnie dostępny izopropanol jest w tym stężeniu.
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Bardzo fajne promo ma Nka dla nowych klientów. Samsung 32" FullHD za 1PLN w abonamencie 90zł. Może się opłacać jak ktoś chce mieć przy okazji telewizję cyfrową. Co najlepsze dekoder daje podobne funkcje jak smart tv i te inne bajery.
Kurcze...
Jaką plazmę 50" do 3,5, maks 4 koła kupić? Jest coś godnego uwagi w tym przedziale cenowym? Nie musi być 3d, nie musi mieć dysków, usb, divixów i innych takich dupereli...
EDIT:
Aaa... Prawdopodobnie z N-ką to będzie działać + z jakimś odtwarzaczem BD lub PS3 (w zależności gdzie konsola stanie). Telewizor do użytku ogólnego.
Skontaktuj się z nami