Close

Strona 55 z 272 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 2712

Domyślnie

A ja Mr.Mussle, czy innym Windexem z jakimś alkoholem (izopropylowym chyba) i ręcznikiem jednorazowym. Myślicie, że w tych specjalistycznych płynach, to coś innego jest?

Domyślnie

Ja mam jakiś żel Emteca kupiony za grosze kiedyś kiedyś w sklepie dla idiotów. Czyszczę nim wszystkie ekrany. Świetny.
    D200 plus graty...

Domyślnie

Izopropanolem - nie zostawia smug i 100% gwarancji, że nie ruszy plastiku.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Izopropanolem - nie zostawia smug i 100% gwarancji, że nie ruszy plastiku.
    Takim 100% czy roztworem?
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Takim 100% czy roztworem?
    Kurde nie wiem. Nazywa się to Kontakt IPA plus. Śmierdzi okrutnie, ale krótko. Myje rewelacyjnie i co najważniejsze, bezpiecznie.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

To jest bodajże roztwór 70%, chyba każdy powszechnie dostępny izopropanol jest w tym stężeniu.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Bardzo fajne promo ma Nka dla nowych klientów. Samsung 32" FullHD za 1PLN w abonamencie 90zł. Może się opłacać jak ktoś chce mieć przy okazji telewizję cyfrową. Co najlepsze dekoder daje podobne funkcje jak smart tv i te inne bajery.

Domyślnie

Kurcze...

Jaką plazmę 50" do 3,5, maks 4 koła kupić? Jest coś godnego uwagi w tym przedziale cenowym? Nie musi być 3d, nie musi mieć dysków, usb, divixów i innych takich dupereli...

EDIT:
    Aaa... Prawdopodobnie z N-ką to będzie działać + z jakimś odtwarzaczem BD lub PS3 (w zależności gdzie konsola stanie). Telewizor do użytku ogólnego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Kurcze...

Jaką plazmę 50" do 3,5, maks 4 koła kupić? Jest coś godnego uwagi w tym przedziale cenowym? Nie musi być 3d, nie musi mieć dysków, usb, divixów i innych takich dupereli...

EDIT:
    Aaa... Prawdopodobnie z N-ką to będzie działać + z jakimś odtwarzaczem BD lub PS3 (w zależności gdzie konsola stanie). Telewizor do użytku ogólnego.
    no tak. myślę że sporo ludzi skorzysta, bo oferta całkiem korzystna. Rok temu była jeśli dobrze kojarzę podobna promocja.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enforces Zobacz posta
    no tak. myślę że sporo ludzi skorzysta, bo oferta całkiem korzystna. Rok temu była jeśli dobrze kojarzę podobna promocja.
    Jaka oferta ?

Strona 55 z 272 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów