Close

Strona 67 z 272 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117167 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 2712

Domyślnie

Mama mnie dziś poprosiła o pomoc w zakupie telewizora, jedziemy do EuroRtvAgd w Nowym Sączu.
    Wielkość: 32-37 cali (jak na razie)
    Kwota zakupu: do 2000 zł, najlepiej mniej
    Na co zwrócić uwagę? Odświeżanie?
    Proszę o pomoc.
    Ostatnio edytowane przez elanek ; 17-10-2012 o 10:58
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Mama nie dziś poprosiła o pomoc w zakupie telewizora, jedziemy do EuroRtvAgd w Nowym Sączu.
    Proszę o pomoc.
    Obejrzeć wszystko, wybrać model, absolutnie nie kupować na miejscu ( chyba że jakiś okazyjny egzemplarz po przecenie ). Z netu będzie taniej, i można oddać do 10 dni.
    Jak dla mamy to pewnie olać wszelkie 3D, internety, karty, nagrywania i inne bajery.
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Właśnie trza na miejscu kupić bo... tak
    Czy 100 Hz odświeżania to już ok?
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Mama mnie dziś poprosiła o pomoc w zakupie telewizora, jedziemy do EuroRtvAgd w Nowym Sączu.
    Proszę o pomoc.
    Jak kupujesz w Euro to przedewszystkim zweryfikuj czy wybrany TV jest faktycznie nowy. Moja siorka kupowala nowke plazme, jeszcze czekala 2 dni az sciagna nowke z jakiegos magazynu, a okazalo sie, ze miala wyswiecone juz ponad 1100 godzin. Poszukaj sobie info w necie jak w wybranym typie tv wejsc w menu serwisowe i sprawdzic czas pracy telewizora.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Właśnie trza na miejscu kupić bo... tak
    Czy 100 Hz odświeżania to już ok?
    Kupiłem dla teściowej za 950zł samsunga HD Ready i powiem że do naziemnej zdecydowanie dobry. Nie potrzeba bajerów bo starsi ludzie mają z tym problem. Wręcz wydaje mi się że obraz lepszy niż na podobnej wielkości 32' Full HD.
    A7II, X-E1, LX-100, był E-M5 i Nikon

Domyślnie

Chciałbym kupić TV na dniach, oto wymagania:
    - 40-42 cale
    - wi-fi lub gniazdko LAN
    - zainstalowana przegladarka, youtube itp.

Mam problem z tym ostatnim, gdyz ostatnio bylem u znajomego, ktory ma samsunga 32 cale z serii 5000. Podlaczyl go kablem do router, zainstalowal aplikacje na iPad'a i ma mozliwosc wysietlania filmow z youtube'a, zdjec z flickr'a, uzywania FB - fajna sprawa. I chyba cos takiego mi wystarczy

TV bedzie uzywany do:
    -TV - kablówka lub cyfrowa naziemna - 10-20%
    -DVD - 10%
    -filmy z dysku lub z kompa po HDMI - 40-50%
    -xBOX - 30%

Cena - max 2300.
    Na chwile obecna zainteresowany jestem Samsungiem UE40ES5500. Znajdzie sie cos lepszego w tej cenie?

Domyślnie

Potrzebuję szybkiej porady co do plazmy do ok 3000zł, jak największa, miło ok 46-50". Trochę wypadłem z obiegu nowego sprzętu zatem poradzicie czym warto się obecnie zainteresować?
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

A może być za 3300?

SAMSUNG PS511C550
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Jak plazma to najlepiej panasonica, samsungi tez nie sa zle. bron boze nie bierz lg bo to totalna kicha jest.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

rsz - może być 3300 warto ten model brać? masz takiego?
    qualin - wiem, sam mam panasonica jednak do szału doprowadza mnie syczenie czegośtam (pewnie jakieś cewki czy sama matryca jak to stwierdzili serwisanci...)
    Bardziej chodziło mi o konkretne modele, którymi warto się obecnie zainteresować. Takie rodzynki w kategorii cena/jakość
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Strona 67 z 272 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117167 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów