Mama mnie dziś poprosiła o pomoc w zakupie telewizora, jedziemy do EuroRtvAgd w Nowym Sączu.
Wielkość: 32-37 cali (jak na razie)
Kwota zakupu: do 2000 zł, najlepiej mniej
Na co zwrócić uwagę? Odświeżanie?
Proszę o pomoc.
Szukaj
Mama mnie dziś poprosiła o pomoc w zakupie telewizora, jedziemy do EuroRtvAgd w Nowym Sączu.
Wielkość: 32-37 cali (jak na razie)
Kwota zakupu: do 2000 zł, najlepiej mniej
Na co zwrócić uwagę? Odświeżanie?
Proszę o pomoc.
Ostatnio edytowane przez elanek ; 17-10-2012 o 10:58
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
Właśnie trza na miejscu kupić bo... tak
Czy 100 Hz odświeżania to już ok?
Jak kupujesz w Euro to przedewszystkim zweryfikuj czy wybrany TV jest faktycznie nowy. Moja siorka kupowala nowke plazme, jeszcze czekala 2 dni az sciagna nowke z jakiegos magazynu, a okazalo sie, ze miala wyswiecone juz ponad 1100 godzin. Poszukaj sobie info w necie jak w wybranym typie tv wejsc w menu serwisowe i sprawdzic czas pracy telewizora.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Chciałbym kupić TV na dniach, oto wymagania:
- 40-42 cale
- wi-fi lub gniazdko LAN
- zainstalowana przegladarka, youtube itp.
Mam problem z tym ostatnim, gdyz ostatnio bylem u znajomego, ktory ma samsunga 32 cale z serii 5000. Podlaczyl go kablem do router, zainstalowal aplikacje na iPad'a i ma mozliwosc wysietlania filmow z youtube'a, zdjec z flickr'a, uzywania FB - fajna sprawa. I chyba cos takiego mi wystarczy
TV bedzie uzywany do:
-TV - kablówka lub cyfrowa naziemna - 10-20%
-DVD - 10%
-filmy z dysku lub z kompa po HDMI - 40-50%
-xBOX - 30%
Cena - max 2300.
Na chwile obecna zainteresowany jestem Samsungiem UE40ES5500. Znajdzie sie cos lepszego w tej cenie?
Potrzebuję szybkiej porady co do plazmy do ok 3000zł, jak największa, miło ok 46-50". Trochę wypadłem z obiegu nowego sprzętu zatem poradzicie czym warto się obecnie zainteresować?
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
A może być za 3300?
SAMSUNG PS511C550
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Jak plazma to najlepiej panasonica, samsungi tez nie sa zle. bron boze nie bierz lg bo to totalna kicha jest.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
rsz - może być 3300warto ten model brać? masz takiego?
qualin - wiem, sam mam panasonica jednak do szału doprowadza mnie syczenie czegośtam (pewnie jakieś cewki czy sama matryca jak to stwierdzili serwisanci...)
Bardziej chodziło mi o konkretne modele, którymi warto się obecnie zainteresować. Takie rodzynki w kategorii cena/jakość![]()
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Skontaktuj się z nami