Tom ale w moim przypadku nie do zrealizowania - może za parę lat będę miał wiedzę żeby tworzyć zestawy z 2 ręki. Teraz muszę bazować na w miarę na jakości sprzęcie ale chcę też nieco wygody. Od stereo potrzebuję aby powrócić trochę do młodości i nadrobić stracony czas. Od KD efektów. Myślałem ze uda się to szybko i że technika poszła do przodu jak w telefonach a tu d..a. Odsłuchałem mnóstwo zestawów i niestety ciężko usłyszeć coś w normalnych pieniądzach. Kolumny będą polskiego producenta ale obudowy zrobię sam, wzmacniacz primare I21 o ile zagra tak jak się spodziewam do tego podłącze dotykowy laptop dell z obrotowym ekranem i odpowiednim oprogramowaniem - zastąpi on osobne klocki jak CD czy Bluray. Potem będę kombinował z KD. Albo będzie to dobry ampli albo myślałem zrobić to tak jak piszesz. Docelowym wzmacniaczem będzie Struss a primare może do efektów.
Strus nie da się zastąpić KD stereo i odwrotnie, jak masz dobry materiał w 5.1 do na stereo obcinasz sporo mięsa. Z ampli ładnie grają marantz - ale niestety to nie ta droga i jestem bardzo zawiedziony że znowu muszę tyle czasu poświecić aby to ładnie zgrać
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami