Close

Strona 46 z 73 PierwszyPierwszy ... 36444546474856 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

E tam gadanie.
    Za 200 chciałoby się więcej, a nie odgrzewany kotlet
    Gdybym dał za tą grę 70zł to mniej bym psioczył.
    Swoją odinstalowałem, ładnie zapakowałem wszystko w kartonik i jak znajdę czas to sprzedam z kontem, bo wracać do tego gniota nie zamierzam.
    Ostatnio edytowane przez pil74 ; 06-08-2012 o 14:29
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    E tam gadanie.
    Za 200 chciałoby się więcej, a nie odgrzewany kotlet
    Gdybym dał za tą grę 70zł to mniej bym psioczył.
    Swoją odinstalowałem, ładnie zapakowałem wszystko w kartonik i jak znajdę czas to sprzedam z kontem, bo wracać do tego gniota nie zamierzam.
    To tu też już lepiej nie wracaj i daj pogadać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    To tu też już lepiej nie wracaj i daj pogadać
    Dokładnie.
    Raz, że nie ma o czym, dwa, że kolega stara się wszystkich zagadać swoją jedyną słuszna oceną, a za monologami nie przepadam
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    Dokładnie.
    Raz, że nie ma o czym, dwa, że kolega stara się wszystkich zagadać swoją jedyną słuszna oceną, a za monologami nie przepadam
    A gdzie ja oceniłem słusznie diablo? Na razie to starałem się wykazać, że są nowości, a mojego zdania na temat tego czy słuszne czy nie, to jeszcze nie znacie

Gadać jest o czym i to jest kwestia gustu, niech gadają ci, którym się diablo podoba, a nie ciągle przychodzą tylko narzekacze - narzekać.

Domyślnie

O .... i to jest tzw. demokracja. W myśl zasady: Sąd, sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie

ps. Nie przychodzę narzekać, a ostrzec innych przed wywaleniem w błoto 200zł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puciek Zobacz posta
    O .... i to jest tzw. demokracja. W myśl zasady: Sąd, sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie

ps. Nie przychodzę narzekać, a ostrzec innych przed wywaleniem w błoto 200zł.
    Ale czemu ostrzec?

Ja w takim razie przychodzę powiedzieć, że wcale nie wydadzą w błoto. Bo ja nie żałuję. I kogo mają się posłuchać? Przecież to naprawdę zależy od gustu. Dla mnie stratą kasy jest wydawanie pieniędzy na jakąkolwiek inną grę poza Diablo, bo praktycznie już w nic nie gram.

Domyślnie

Czyli co? Mają wypowiadać się tylko zadowoleni, a ci co myślą inaczej maja milczeć?
    Jedni ostrzegają, ty zachęcasz bądź nie zniechęcasz. Niech wypowiedzą się jedni i drudzy, a zainteresowani kupnem sami podejmą decyzje czy warto wydać te 200PLN czy jednak przeznaczyć na coś innego.
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    A gdzie ja oceniłem słusznie diablo? Na razie to starałem się wykazać, że są nowości, a mojego zdania na temat tego czy słuszne czy nie, to jeszcze nie znacie

Gadać jest o czym i to jest kwestia gustu, niech gadają ci, którym się diablo podoba, a nie ciągle przychodzą tylko narzekacze - narzekać.
    Dawno nie czytałem większej głupoty. To rozumiem, że jak Ci aparat padnie, to nie będziesz narzekał ani się wypowiadał, bo prawo do wypowiedzi mają tylko osoby zadowolone z danego aparatu? Co za bzdura.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Dawno nie czytałem większej głupoty. To rozumiem, że jak Ci aparat padnie, to nie będziesz narzekał ani się wypowiadał, bo prawo do wypowiedzi mają tylko osoby zadowolone z danego aparatu? Co za bzdura.
    Dokładnie tak będzie. Masz rację.

Domyślnie

mnie tam się diablo podoba, tak jak wiele innych gier z masą wad... a trzeba było triala sobie zapodać i nie "tracić" kaski

Strona 46 z 73 PierwszyPierwszy ... 36444546474856 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów