Close

Strona 21 z 38 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 377

Wątek: IO

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Ja tam uważam, że nie ma co patrzeć na to, co było do tej pory, bo tak naprawdę to niczego nie wiemy, poza tym że nam nie szło tak jak powinno.
    Ale to się może nagle zmienić, przecież całkiem niedawno ograliśmy Włochów po bardzo dobrym meczu. Nagle nam zaskoczy i już jest miód.
    Trzeba tylko przysiąść, przeanalizować dotychczasowe mecze, uspokoić się i zacząć grać to co się potrafi. No i jeszcze bym zmienił rozgrywającego, bo nie ukrywam, że za cały ten chaos jaki panuje na boisku w naszej drużynie obwiniam Żygadłę. Trudno o pewność siebie jak się co chwilę atakuje na potrójnym bloku albo jest się wrzuconym w siatkę czy też wyrzuconym za antenkę. Oczywiście nie jest tak cały czas, ale zdarza się to o wiele za często. Warto jeszcze dodać, że o wiele za mało gramy środkiem, a przy naszych środkowych to kopalnia punktów, no i dodatkowo odciąża skrzydła. Myślę, że taki stary wyga i profesor jak Zagumny, lepiej sobie poradzi i przede wszystkim zachowa spokój.
    I nie ma co płakać, trzeba kciuki trzymać i wierzyć, lamenty na nic się nie zdadzą.

A prztyczek w nos dla Włochów, to zawsze frajda, dla mnie przynajmniej.
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprychu Zobacz posta
    Ja tam uważam, że nie ma co patrzeć na to, co było do tej pory, bo tak naprawdę to niczego nie wiemy, poza tym że nam nie szło tak jak powinno.
    Ale to się może nagle zmienić, przecież całkiem niedawno ograliśmy Włochów po bardzo dobrym meczu. Nagle nam zaskoczy i już jest miód.
    Trzeba tylko przysiąść, przeanalizować dotychczasowe mecze, uspokoić się i zacząć grać to co się potrafi. No i jeszcze bym zmienił rozgrywającego, bo nie ukrywam, że za cały ten chaos jaki panuje na boisku w naszej drużynie obwiniam Żygadłę. Trudno o pewność siebie jak się co chwilę atakuje na potrójnym bloku albo jest się wrzuconym w siatkę czy też wyrzuconym za antenkę. Oczywiście nie jest tak cały czas, ale zdarza się to o wiele za często. Warto jeszcze dodać, że o wiele za mało gramy środkiem, a przy naszych środkowych to kopalnia punktów, no i dodatkowo odciąża skrzydła. Myślę, że taki stary wyga i profesor jak Zagumny, lepiej sobie poradzi i przede wszystkim zachowa spokój.
    I nie ma co płakać, trzeba kciuki trzymać i wierzyć, lamenty na nic się nie zdadzą.

A prztyczek w nos dla Włochów, to zawsze frajda, dla mnie przynajmniej.
    Fajnie, że Ty chociaż wierzysz...

Ja na razie chyba mam dość oglądania siatkarzy, za bardzo się denerwuję...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mycza Zobacz posta
    Fajnie, że Ty chociaż wierzysz...

Ja na razie chyba mam dość oglądania siatkarzy, za bardzo się denerwuję...
    Spoko, będę wierzył za nas obydwu Ale tylko w ćwierćfinale, dalej radź sobie sam
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

... Trzeba tylko przysiąść, przeanalizować dotychczasowe mecze, uspokoić się i zacząć grać to co się potrafi. No i jeszcze bym zmienił rozgrywającego, bo nie ukrywam, że za cały ten chaos jaki panuje na boisku w naszej drużynie obwiniam Żygadłę ...
    O Anastazim mówiono, że nie rotuje składem. Okazuje się co innego. Gdy mamy tak fajną ławkę rezerwowych jest OK. Ale ... drużyna powinna być idealnie zgrana, więc chyba teraz przesadzono. A już rotacje na rozegraniu - kiepsko to widzę. Nie wiedział na jakiego konia postawić. Teraz może się to zemścić. Aaaa. Wkurzony jestem.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Spoko, będę wierzył za nas obydwu Ale tylko w ćwierćfinale, dalej radź sobie sam
    Ja nie wierzę w te ''dalej''
    Jacek dobrze prawi w swoim ostatnim poście...

Domyślnie

Andrzeju, ale co Ty czy ja możemy zrobić poza wkurzaniem się? Ja się strasznie denerwowałem patrząc na dzisiejszy mecz, ale poza trzymaniem kciuków nic nie mogłem zrobić. To od nich wszystko zależy. Jaki kraj taka reprezentacja.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    Andrzeju, ale co Ty czy ja możemy zrobić poza wkurzaniem się? Ja się strasznie denerwowałem patrząc na dzisiejszy mecz, ale poza trzymaniem kciuków nic nie mogłem zrobić. To od nich wszystko zależy. Jaki kraj taka reprezentacja.
    Nic nie możemy zrobić, nie wiem tylko dlaczego nasi siatkarze nie chcą medalu IO... Po dzisiejszym spotkaniu, można odnieść takie wrażenie, bo gdyby to był zespół klasy USA, Rosji, Brazylii, Bułgarii o itp., to inna sprawa.

Reprezentacja jest na pewno lepsza, niż nasz kraj... Zależy też, co masz na myśli to pisząc???

Domyślnie

Mam na myśli niedoinwestowanie sportu, braki w wyszkoleniu młodzieży i to w większości dziedzin. Tym bardziej szacunek dla tych którzy coś zdobywają.

Domyślnie

Siatkarze plażowi też odpadli z dalszej gry... Oni chociaż pokazali dziś j...a

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

No teraz pokazał Marcin Niedołega A i Pani Rogowska też skoczy ale do chałupy.
    Ostatnio edytowane przez manfred ; 06-08-2012 o 20:44

Strona 21 z 38 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów