Close

Strona 20 z 38 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mycza Zobacz posta
    ...Jak odpadniemy, stanie się to na własne życzenie, bo jak to inaczej wytłumaczyć....
    Dokładnie tak, na własne życzenie nie mamy 1 miejsca w grupie. Tak byśmy trafili na Niemców i mieli ciężki mecz, raczej wygrany (zaleźy czy Grozer by miał dzień konia). Po ciężkim meczu na następny mecz wyszliby już jakoś nakręceni. A teraz będziemy jak Rosja kiedyś. Jak im szło - to byli nie do zatrzymania. A jak się sypali to była kicha. Mimo, że byli potęgą. A przecież teraz tak o sobie myślimy.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

A ja tam jestem optymistą, i wierzę że ćwierćfinał wygramy.
    A co do tego, że z meczu na mecz gramy coraz gorzej, hmmm... Zależy jak na to spojrzeć
    Na początku 1 mecz wygraliśmy, i dopiero przegraliśmy. Potem zanim przegraliśmy, to nastąpiła poprawa i wygraliśmy już 2 mecze. Teraz przegraliśmy, i wychodzi na to, że jeżeli ta tendencja się zachowa, to zanim kolejny raz przegramy, 3 mecze będą do przodu
    Ostatnio edytowane przez sprychu ; 06-08-2012 o 15:13
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Łukasz Banak przegrywa zapasy...
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GeparD Zobacz posta
    Łukasz Banak przegrywa zapasy...
    Ale wygrał konfitury

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Nie no znowy wtopa rany kiedy wreście skonczą się te igrzyska.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Bułgaria wygrała 3:0, i ma 1 miejsce w grupie. Polska ma drugie, a jak Argentyna wygra z Wielką Brytanią za 3 punkty (bardzo, bardzo prawdopodobne), to zajmie 3 i zepchnie Włochów na 4.
    A to znaczy, że będzie 1/4 USA - Włochy
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprychu Zobacz posta
    Bułgaria wygrała 3:0, i ma 1 miejsce w grupie. Polska ma drugie, a jak Argentyna wygra z Wielką Brytanią za 3 punkty (bardzo, bardzo prawdopodobne), to zajmie 3 i zepchnie Włochów na 4.
    A to znaczy, że będzie 1/4 USA - Włochy
    My się martwy naszymi siatkarzami, inne zespoły są mi obojętne...

Ja do tej pory jestem przybity porażką i zastanawiam się, co było jej przyczyną...
    Wiary w Naszych we mnie brak....

Domyślnie

Andrzejku, walnij kielona albo dwa i od razu nabierzesz optymizmu

Ja tam cieszę się z każdego nawet małego sukcesu Potęgą nie jesteśmy i przy takich nakładach na sport i tak jest wcale nie tragicznie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    Andrzejku, walnij kielona albo dwa i od razu nabierzesz optymizmu

Ja tam cieszę się z każdego nawet małego sukcesu Potęgą nie jesteśmy i przy takich nakładach na sport i tak jest wcale nie tragicznie.
    Tomku, będę powtarzał jak mantrę, że przegrać z Australią to straszny obciach i te nasze p...y dały d...y po całości...
    Dlaczego nie korzystamy z szansy jaką dostaliśmy??? Będziemy nucić '' Polacy nic się stało '', jak nie wejdziemy do strefy medalowej???

Domyślnie

Taka już nasza tradycja
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Strona 20 z 38 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów