Close

Strona 20 z 73 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Ja również zamierzam kupić jak tylko pojawi się wydanie czerwcowe.
    Galeria: www.artifoto.ksu.pl

D5000, S150, N60, N17-55, N16-85, Metz 48AF, pierścienie, sanki, Velbon Ultra Lux-i L

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    z którego wynika, że w polskim słownictwie nie istnieje słowo tarża, a jest jedynie "zaadoptowanym" słowem z języka angielskiego
    No i? Mało to w literaturze fantasy/SF słów, których nie ma w słowniku?

Grałem na Hellu w D2 więc mam troche wyobrażenia jak to może wyglądać, oczywiście, że normal to jest zabawa, ale nawet i na guest pass wystarczy żeby poznać mechanike gry i ocenić czy gra mi pasuje czy nie.
    Oj, nie masz. W D2 miałeś mobki na hita, tutaj pod koniec Hell i na Inferno to mobki mają Ciebie na hita
    Ostatnio edytowane przez costi ; 24-05-2012 o 08:48
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

A ja już w drugim akcie na normalu jestem jestem - nie mam czasu by grać, ale gra wystarczy na dłużej

Barbarzyńca, kurde co oni zrobili z tą postacią, słaby jakiś, nie idzie puścić go w świat bez tarczy, brakuje tych mikstur które można by łykać bez opamiętania, najgorszy przeciwnik to te "owady" plujące mniejszymi (nie wiem czy wolno robić tu spojlery dotyczące pospolitych przeciwników, nie bosów?) o walce czymś dwuręcznym czy o toporze w każdej dłoni to można tylko pomarzyć ;(
    Cały czas zastanawiam się nad najbardziej odpowiednim towarzyszem dla barba, btw: warto sprawdzić wszystkich bo każdy ma coś innego do powiedzenia.

AKT II zdecydowanie bardziej mi się podoba niż pierwszy, dużo ładniejszy graficznie niż I.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    A co do levelu postaci - daje głowę, że na jesieni albo na poczatku przyszlego roku Blizzard wypusci jakis dodatek i na 90% poziom postaci się zwiększy.
    Blizzard na swojej stronie oficjalnie informował, że nie zamierza rozszerzać poziomu postaci nawet w dodatkach. Gdzieś "niebiescy" na forach pisali. Wiadomo, że to się może zmienić, ale ja szczerze w to wątpię, bo wtedy poziom inferno straci sens.

Cytat Zamieszczone przez arti386 Zobacz posta
    Ja również zamierzam kupić jak tylko pojawi się wydanie czerwcowe.
    Są pogłoski, że w mniejszych miastach w niektórych sklepach zalegają. Np. Kilka dni temu widziano w Grudziądzu. Zawsze jest też opcja zapłacić 249 zł za klucz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    No i? Mało to w literaturze fantasy/SF słów, których nie ma w słowniku?

Oj, nie masz. W D2 miałeś mobki na hita, tutaj pod koniec Hell i na Inferno to mobki mają Ciebie na hita

No dobra - a jak ci poszło ze starożytnymi na górze Arreat na piekle ? w D2 NIe było zbyt wesolo prawda.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta

W D2 na hell, jak miałes słabo rozwiniętą postać to też padałeś jak mucha, osobiśćie uważam, że w D2 trzeba było miec okolo 80lvl i dobre przedmioty żeby można było znośnie grać na hell - a co sie z tym wiąże trzeba było spędzić dłuugie godziny na expieniu w koszmarze

Domyślnie

W D2 na hell, jak miałes słabo rozwiniętą postać to też padałeś jak mucha, osobiśćie uważam, że w D2 trzeba było miec okolo 80lvl i dobre przedmioty żeby można było znośnie grać na hell - a co sie z tym wiąże trzeba było spędzić dłuugie godziny na expieniu w koszmarze
    Ale tylko na singlu. W d3 z założenia nie ma jako takiego singla, więc lepiej nie porównywać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta

Są pogłoski, że w mniejszych miastach w niektórych sklepach zalegają. Np. Kilka dni temu widziano w Grudziądzu. Zawsze jest też opcja zapłacić 249 zł za klucz

Aż tak mi się nie spieszy, poczekam tydzień czy dwa
    Galeria: www.artifoto.ksu.pl

D5000, S150, N60, N17-55, N16-85, Metz 48AF, pierścienie, sanki, Velbon Ultra Lux-i L

Domyślnie

Tylko w D2 było tak, że poziom postaci się kończył na 99, a mobków na 85. A w D3 postać się kończy na 60, a mobki na 61 Do tego różnica między poziomami jest dużo większa.

Barbarzyńca, kurde co oni zrobili z tą postacią, słaby jakiś, nie idzie puścić go w świat bez tarczy, brakuje tych mikstur które można by łykać bez opamiętania, najgorszy przeciwnik to te "owady" plujące mniejszymi (nie wiem czy wolno robić tu spojlery dotyczące pospolitych przeciwników, nie bosów?) o walce czymś dwuręcznym czy o toporze w każdej dłoni to można tylko pomarzyć ;(
    Cały czas zastanawiam się nad najbardziej odpowiednim towarzyszem dla barba, btw: warto sprawdzić wszystkich bo każdy ma coś innego do powiedzenia.
    Gadać można z nimi również jak są w mieście. Co do tych owadów - masakryczne są, mam nadzieję, że więcej ich nie obejrzę. Hint na nie - owady-pociski poruszają się po linii prostej i lecą dość wolno, trzeba unikać po prostu.
    Nie wiem, jak barb, ale monk z dwoma brońmi idzie jak przecinak, w zasadzie jeden atak starcza. Może sprzęt masz za słaby?
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Strona 20 z 73 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów