Close

Strona 70 z 73 PierwszyPierwszy ... 20606869707172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 691 do 700 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Tak się tylko wydaje... żeby robić farmę na t6 albo gr25+ to i tak tylko jeden setup na klase się właściwie liczy. Dopóki nie uzbierałem setu ptaka dla mojej czarki to ledwie rzeźbiłem t4 a teraz farmię na luzie t6, różnica jest kolosalna i nie ma innego setupu który mógłby to samo osiągnąć i podobnie ponoć jest w innych klasach (aczkolwiek gram tylko czarką wię nie mam pewności)

Domyślnie

hmm.. wiec nie podpowiedz mi co by było dobre dla barba??

Domyślnie

no nie podpowiem, ale jakbyś potrzebował paragonów nabić a akurat będę to mogę Cię pociągać po t6

Domyślnie

eh.... narazie robie 4 podejscie do Urzaela... Jednak prawie rok przerwy w grze robi swoje

Domyślnie

ja robię dopiero T2 a na T3 czasem mi się zginie... ale jak mówiłem gram rekreacyjnie a grifty robię w okolicach 15... więc szału nie ma... i też barbem
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Ja też rekreacyjnie, ze 4h w tygodniu. Ot pofarciło się znaleźć set ognistego ptaka dla czarki

Domyślnie

muszę się zainteresować co jest świętym graalem dla barba
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

czy ktoś na PS4 w Diablo gra?
    D85,75,71 || N 14-24,24-70,70-200,200-500 || S 85A

Domyślnie

NIestety ja na PC... Kurde nie ogarniam... co to sa te T2, T3, grifty??

Domyślnie

T2 i T3 aż do T6 to poziom trudności Torment (Udręka)... później są rifty (szczeliny) i greater rifty czyli głębokie szczeliny... do szczelin trzeba zdobyć klucze na wykonywaniu zadań... a za zabicie strażnika szczeliny zwykłej może wypaść klucz prób (tym częściej wypada im wyższy torment), który daje możliwość otwarcia głębokiej szczeliny na takim poziomie startowym w zależności od tego jak wypadniemy na próbie... głębokie szczeliny są na czas i jesli uda nam się wykończyć strażnika szczeliny zanim upłynie czas to awansujemy poziom wyżej... aktualnie najlepiej to chyba 48 poziom grift... za wykonanie grifta dostajemy ekstra klejnoty które możemy upgradować itd... to tak w teleexpressowym skrócie
    moje obserwacje...

Strona 70 z 73 PierwszyPierwszy ... 20606869707172 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów