Close

Strona 19 z 73 PierwszyPierwszy ... 917181920212969 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Ale co ma angielskie targe do tarży, bo mój laicyzm nie pozwala mi tego ogarnąć...

Domyślnie

z dzisiejszego basha

<DarkFok> Na górze róże...
    <DarkFok> Na dole bzy...
    <DarkFok> Miłości nie ma...
    <DarkFok> Jest Diablo 3
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Ale co ma angielskie targe do tarży, bo mój laicyzm nie pozwala mi tego ogarnąć...
    Trzy posty na swoim masz link, przeczytaj
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    Trzy posty na swoim masz link, przeczytaj
    z którego wynika, że w polskim słownictwie nie istnieje słowo tarża, a jest jedynie "zaadoptowanym" słowem z języka angielskiego
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

A dzięki, nie zauważyłem.

Nie grałem w dodatki albo mam słabą pamięć, bo nie kojarzę tarży.

Zdecydowanie wołałbym polskie słowo puklerz, no ale skoro było już w 2 to znaczy, że prawem zasiedzenia zostało znaturalizowane.

Dzięki.

Domyślnie

Po usunieciu postaci i stworzeniu od nowa kasa i przedmioty w skrzynce pozostaja ??
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Powinny bo są z kontem powiązane a nie z postacią (tak było kiedyś).
    Sprawdzę w weekend jak mi się potwornałowczyni znudzi ;>

Domyślnie

Pograłem jakieś 3 godzinki, cóż moge powiedzieć... gra się bardzo przyjemnie i miodnie Jest nowoczesność ale czuć klimat "dwójki", jak narazie jestem zadowolony i chyba kupie pełną wersję, ale to za jakiś czas.

Domyślnie

Moim zdaniem gra dobra - tak dobra jak d2 - tylko inna

Na razie 45 poziom połowa koszmaru - około 35h gry - na spokojnie bez pośpiechy sobie zwiedzam.
    Gra da radę w końcu w tej grze od zawsze największa zabawa zaczyna się na najwyższym poziomie trudności a w tej części jest trudniej bo w d2 max lvl był 99 max lvl moba 98 tutaj max lvl 60 a na inferno lvl mobów 61 więc można spodziewać się tam prawdziwej zabawy właśnie na inferno - wcześniejsze poziomy to rozgrzewka.

Osoby grające na quest passie i normalu - to jest tak na prawdę tutorial - na koszmarze zaczyna się zabawa i zgon za zgonem -> wraca klimat diablo 12k życia (DH) 4 strzały trup

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yerzu Zobacz posta
    Moim zdaniem gra dobra - tak dobra jak d2 - tylko inna

Na razie 45 poziom połowa koszmaru - około 35h gry - na spokojnie bez pośpiechy sobie zwiedzam.
    Gra da radę w końcu w tej grze od zawsze największa zabawa zaczyna się na najwyższym poziomie trudności a w tej części jest trudniej bo w d2 max lvl był 99 max lvl moba 98 tutaj max lvl 60 a na inferno lvl mobów 61 więc można spodziewać się tam prawdziwej zabawy właśnie na inferno - wcześniejsze poziomy to rozgrzewka.

Osoby grające na quest passie i normalu - to jest tak na prawdę tutorial - na koszmarze zaczyna się zabawa i zgon za zgonem -> wraca klimat diablo 12k życia (DH) 4 strzały trup

Grałem na Hellu w D2 więc mam troche wyobrażenia jak to może wyglądać, oczywiście, że normal to jest zabawa, ale nawet i na guest pass wystarczy żeby poznać mechanike gry i ocenić czy gra mi pasuje czy nie.

A co do levelu postaci - daje głowę, że na jesieni albo na poczatku przyszlego roku Blizzard wypusci jakis dodatek i na 90% poziom postaci się zwiększy.

Co by jednak nie pisac - D3 wciąga i sprawia dużo frajdy

Strona 19 z 73 PierwszyPierwszy ... 917181920212969 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów