Close

Strona 21 z 73 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    Gdyby to chodziło o inne miasto to mógłbym podejrzewać kim jest sprawca
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Jak stoicie z kasą w grze?
    ładowałem wszystko w szkolenie kowala, jak na razie nic ciekawego do zaoferowania ten kowal dla mnie nie ma, i zastanawiam się czy dobrze robiłem... tym bardziej, że teraz można kupić hm, ciekawy "drobiazg" (nie chcę spojlerować) bardzo drogi - 100 000 złota!
    Od sprzedawczyni w drugim akcie, w zakładce razem z farbami, i nie wiem skąd wytrzasnąć pieniądze.

Chciałbym by dodali możliwość grania na padzie...
    Ostatnio edytowane przez konopia ; 25-05-2012 o 09:33

Domyślnie

Chyba nie opłaca się na początku inwestować w kowala. Większość nawet twierdzi, że w ogóle się nie opłaca. Im dłużej gram tym bardziej wydaje mi się, że jest on raczej zrobiony pod "Dom Aukcyjny". Jak już osiągniesz wysoki poziom i będziesz miał dobre receptury dla kowala, to robisz przedmioty i sprzedajesz dla złota. Tak do 40-50 poziomu postaci bardzo szybko zmienia się sprzęt, więc to tworzenie przedmiotów u kowala trochę mija się z celem. Z drugiej strony, jak nie chcesz psuć sobie rozgrywki i kupować od razu przedmioty w domu aukcyjnym, to tak naprawdę duża kasa też Ci nie jest potrzebna, więc można ją wydać na kowala, powiększenie skrzynki lub rzemieślnika od klejnotów.

Co do przedmiotu za 100.000 to jeszcze są potrzebne 3 składniki, więc jeśli ich nie masz, to po prostu zacznij zbierać kasę na zakup tego z 2 aktu.

EDIT:
    Ja nie stoję z kasą źle, ale przydałoby się więcej. Na bieżąco wydaje na różne rzeczy. Na koszmarze (4 akt) uzbieranie 50.000 to kwestia 30 minut.

Domyślnie

Nie inwestuj w kowala, lepiej zbieraj złoto na zakupy w domu aukcyjnym - do 25000 złota można kupić super "rzadki" sprzęt. Obecnie jest bardzo duża podaż przedmiotów.
    D90

Domyślnie

a ja się skussiłem na klucz, nie chciałem czekać dłużej bo jest sezon i nie będzie później czasu na granie.
    Ogólne wrażenia nie są złe, klimat wbrew pozorm całkiem całkiem, jedyne czego mi brakuje to tego dreszczyku emocji przy przypisywaniu skili i statystyk, tego planowania i budowania postaci. Teraz wszystko jest z automatu...
    Na razie pograłem z dwie godzinki i dopiero jestem po rozwaleniu szkieletora, zobaczymy co będzie dalej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    a ja się skussiłem na klucz, nie chciałem czekać dłużej bo jest sezon i nie będzie później czasu na granie.
    Ogólne wrażenia nie są złe, klimat wbrew pozorm całkiem całkiem, jedyne czego mi brakuje to tego dreszczyku emocji przy przypisywaniu skili i statystyk, tego planowania i budowania postaci. Teraz wszystko jest z automatu...
    Na razie pograłem z dwie godzinki i dopiero jestem po rozwaleniu szkieletora, zobaczymy co będzie dalej
    Problemem w w poprzednich wersjach było właśnie to, że po pewnym momencie każdy i tak rozdawał punkty tak samo. Było kilka buildów postaci pod konkretne cele i ludzie i tak mieli wykoksowane tak samo postacie. Dreszczyk był tylko za pierwszym razem, jak nie wiedziałeś w co pakować. Tak samo z umiejętnościami teraz. Trzeba było stworzyć 2-3 postacie do różnych celów z inaczej rozwiniętym drzewkiem, teraz ma się jedną i zmieniasz build. Ja to widzę na plus. Można zająć się dobieraniem przedmiotów.

Domyślnie

Z drugiej strony, było sporo osób które grały z powodzeniem różnymi egzotycznymi wynalazkami typu meleemancer. No i zostaje jeszcze kwestia osób grających w singlu, gdzie można się bawić bez przejmowania się internetowymi specjalistami

Co do Auction House, to moim zdaniem pomysł był dobry, a wyszło jak zawsze, AH jest strasznie zaspamowany, ceny są tak niskie, że w zasadzie można sobie łatwo grę popsuć, kupując sprzęt dużo mocniejszy niż da się zdobyć innymi sposobami. Mam nadzieję, że wraz z wejściem RMAH się coś zmieni, bo to nie ma sensu...
    Ja póki co odpuszczam AH i bawię się w crafting, normal jest wystarczająco łatwy.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Złoto już można kupić na allegro

100k = 10zł

http://allegro.pl/diablo-3-100k-gold...370206147.html
    D90

Domyślnie

16h 37 min tyle czasu zajelo mi dotarcie do Diablo w tym czasie zabilem 10984 potwory

Domyślnie

Juz jakas aktualizacja jest? szybko
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Strona 21 z 73 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów