Ja również zamierzam kupić jak tylko pojawi się wydanie czerwcowe.
Szukaj
Ja również zamierzam kupić jak tylko pojawi się wydanie czerwcowe.
Galeria: www.artifoto.ksu.pl
D5000, S150, N60, N17-55, N16-85, Metz 48AF, pierścienie, sanki, Velbon Ultra Lux-i L
No i? Mało to w literaturze fantasy/SF słów, których nie ma w słowniku?
Oj, nie masz. W D2 miałeś mobki na hita, tutaj pod koniec Hell i na Inferno to mobki mają Ciebie na hitaGrałem na Hellu w D2 więc mam troche wyobrażenia jak to może wyglądać, oczywiście, że normal to jest zabawa, ale nawet i na guest pass wystarczy żeby poznać mechanike gry i ocenić czy gra mi pasuje czy nie.![]()
Ostatnio edytowane przez costi ; 24-05-2012 o 08:48
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
A ja już w drugim akcie na normalu jestem jestem- nie mam czasu by grać, ale gra wystarczy na dłużej
Barbarzyńca, kurde co oni zrobili z tą postacią, słaby jakiś, nie idzie puścić go w świat bez tarczy, brakuje tych mikstur które można by łykać bez opamiętania, najgorszy przeciwnik to te "owady" plujące mniejszymi (nie wiem czy wolno robić tu spojlery dotyczące pospolitych przeciwników, nie bosów?) o walce czymś dwuręcznym czy o toporze w każdej dłoni to można tylko pomarzyć ;(
Cały czas zastanawiam się nad najbardziej odpowiednim towarzyszem dla barba, btw: warto sprawdzić wszystkich bo każdy ma coś innego do powiedzenia.
AKT II zdecydowanie bardziej mi się podoba niż pierwszy, dużo ładniejszy graficznie niż I.
Blizzard na swojej stronie oficjalnie informował, że nie zamierza rozszerzać poziomu postaci nawet w dodatkach. Gdzieś "niebiescy" na forach pisali. Wiadomo, że to się może zmienić, ale ja szczerze w to wątpię, bo wtedy poziom inferno straci sens.
Są pogłoski, że w mniejszych miastach w niektórych sklepach zalegają. Np. Kilka dni temu widziano w Grudziądzu. Zawsze jest też opcja zapłacić 249 zł za klucz![]()
Galeria: www.artifoto.ksu.pl
D5000, S150, N60, N17-55, N16-85, Metz 48AF, pierścienie, sanki, Velbon Ultra Lux-i L
Tylko w D2 było tak, że poziom postaci się kończył na 99, a mobków na 85. A w D3 postać się kończy na 60, a mobki na 61Do tego różnica między poziomami jest dużo większa.
Gadać można z nimi również jak są w mieście. Co do tych owadów - masakryczne są, mam nadzieję, że więcej ich nie obejrzę. Hint na nie - owady-pociski poruszają się po linii prostej i lecą dość wolno, trzeba unikać po prostu.Barbarzyńca, kurde co oni zrobili z tą postacią, słaby jakiś, nie idzie puścić go w świat bez tarczy, brakuje tych mikstur które można by łykać bez opamiętania, najgorszy przeciwnik to te "owady" plujące mniejszymi (nie wiem czy wolno robić tu spojlery dotyczące pospolitych przeciwników, nie bosów?) o walce czymś dwuręcznym czy o toporze w każdej dłoni to można tylko pomarzyć ;(
Cały czas zastanawiam się nad najbardziej odpowiednim towarzyszem dla barba, btw: warto sprawdzić wszystkich bo każdy ma coś innego do powiedzenia.
Nie wiem, jak barb, ale monk z dwoma brońmi idzie jak przecinak, w zasadzie jeden atak starcza. Może sprzęt masz za słaby?
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Skontaktuj się z nami