nie wiem czemu, ale kojarzy mi się to z :
a jako modelarz, cierpliwości trocho posiadam, więc poczekam![]()
Szukaj
nie wiem czemu, ale kojarzy mi się to z :
a jako modelarz, cierpliwości trocho posiadam, więc poczekam![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Kurcze i po guest passie, 3,5 godziny zabawy, zdecydowanie kupuję pełną wersję, muszę tylko zastanowić się nad strategią, odczekać do zakończenia aktualnego projektu w pracy i kupić na większym luzie, czy kupić teraz i walczyć ze słabą silną wolą ;>
Jeszcze raz dzięki za kod nathaniel!
Właśnie ostatnie pliki clienta mi sie sciagaja i dzięki uprzejmości kolegi costi moge pograć na guest passie, zobaczymy czy warto było czekać 12 lat ;p
Może jest ktoś chętny na wspólne granie w piątek wieczorem, albo sobota po 15stej? Najlepiej poziom hell. Pograłbym na spokojnie odsłaniając całą mapę. Gram obecnie barb lvl50![]()
D90
dzieki koledze nathaniel mam mozliwosc pogrania na Starter Edition i czekam do piatku na wyplate
wczoraj pogralem z godzine i mnie wciagneloniestety 8 godzin pracy przed monitorem robi swoje wiec DIII bedzie na weekendy...
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
Zauważyłem parę ciekawych rzeczy:
czy to problem z czcionką czy wszędzie tak jest??
1.
2.
A tutaj, po pokonaniu króla, wyłączeniu gry i włączeniu jeszcze raz, mimo że poziom i ekwipunek zostały, questy się zresetowały i mogłem zacząć 'od nowa', doszło do tego, że spotkałem drugi raz mojego druha templariusza i tak się zastanawiam czy można całą armię sobie zebrać ;>
3.
To z tarżą też się u mnie pojawia,
czasami jednak jest poprawnie tarcza nie kumam tego.
fulfrejm
Tarża była przecież już w dodatku do Diablo II jako tarcza dedykowana dla Paladyna
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=13140
Tarża - ang. targe
@RobertMiernik: normalne, możesz dowolnie ponawiać już zrobione questy.
Ad. 3 - nie można, drugi zniknie w momencie, gdy za pierwszym razem było pytanie czy chcesz go przyjąć na służbę.
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Skontaktuj się z nami