Sciagnalem, okolo 40 MB
Szukaj
Mam pytanko... gra ktos moze w Diablo na aero 2??
nie wiem czy ktoś gra, ale wiem, że Aero rozłącza się z automatu co godzinę.
więc trzeba to wziąć pod uwagę.
przy normalnym przeglądaniu internetu nie ma to znaczenia.
jednak przy graniu online, czy pobieraniu jakiś plików już może to mieć wpływ na stan wkurzenia użytkownika![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
ja, od czasu do czasu
Ja mam w końcu dostęp do troche lepszego neta ( tzn wiekszy limit transferu danych) i może pogram teraz trochę wiecej. Sporo się pozmieniało przez ostatnie pół roku...
A ja chwilowo przeskoczyłem na Neverwinter Online. Ale może odpalę D3 by zobaczyć, czy coś się nie pozmieniało przez ostatnie dwa tygodnie.![]()
mOSAd i jak te Neverwinter Online, możesz napisać coś więcej?
Płatne czy darmowe?
Darmowe, ładna grafika. Teoretycznie Beta, ale to już tylko tak z nazwy, bo idzie pełną parą. Znaczy można płacić za różne rzeczy. Ale nie trzeba, bo walutę, na którą się wymienia złotówki, czy euro, można także nabyć w grze za takie tam kryształki. Ja gry podglądam głównie pod kątem mechaniki i jest tu kilka ciekawych pomysłów. Brak humoru typowego dla Blizzarda, ale spokojnie można wypróbować. O ile w Diablo bardzo szybko można poznać jak wygląda gra końcowa, tak tu jeszcze nie wiem po tygodniu zabawy. PvP jest na razie proste - 5 na 5. Ale klasy mimo braku balansowania, sprawują się nieźle i da się dobrze bawić. Nawet kiedy się przegrywa. A to ważne. Nie ma też nastawienia na dojenie graczy z kasy. Wiadomo, że w grach F2P, jednak chodzi o to, żeby ktoś zapłacił, no ale tu jest naprawdę znośnie, w porównaniu do innych z którymi się zetknąłem. Błędów na razie nie jest wiele o dziwo. Zatem rokowania są naprawdę świetne. Tylko coś za szybko się poziomy zdobywa no moje oko. Przecież nie o to chodzi, by nagle zacząć się nudzić i powtarzać to samo po 2 tygodniach gry (no w sumie ja dużo gram, więc powiedzmy 2 miesiące dla przeciętnego śmiertelnika). Zatem z punktu widzenia gry na rok czasu - nie wygląda to za dobrze. Z punktu widzenia gry na dwa miesiące - warto się przymierzyć. Szczególnie, że darmowe, więc nie jak w przypadku Diablo - wydajemy kasę w ciemno.
PS. Aha, brak typowego expowania polegającego na ubijaniu potworów - raczej robimy zadania i misje oraz rajdy. EXP (kasę i przedmioty) można zdobywać podczas walk PvP - ostatnio spotkałem gracza na maksymalnym poziomie, który robił niskopoziomowe zadania, bo do tej pory tylko na arenie walczył i zdobywał poziomy. Jest AH (na razie kiepski interefejs niestety), są profesje - jest generalnie trochę zabawy.
Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 06-06-2013 o 08:38
od czasu do czasu gram, ale tylko tryb HC
D90
Skontaktuj się z nami