Close

Strona 76 z 338 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886126176 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 3379

Domyślnie

Moj dysk jest w drodze do Holandii, mam nadzieje, ze szybko odesla nowy
    A wtedy, szybko na ebay i kupujemy cos innego.....
    HYPER moj OCZ Vertex2 dzialal ponad rok bez problemu i pewnego dnia poprostu zrezygnowal.....komp sie juz nie wlaczyl

Domyślnie

odeslali mi szybko - jakies 10 dni. u mnie to wygladalo tak, ze wylaczylem kompa i juz sie nie wlaczyl. mysle, ze to byla po prostu jakas wadliwa seria. odeslane dyski juz smigaja bezproblemowo z tego co w necie wyczytalem ( i co potwierdzam).
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Właśnie co zamiast ewentualnego OCZ o pojemności około 120 GB oczywiście SSD byście polecili?
    fulfrejm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HYPER Zobacz posta
    odeslali mi szybko - jakies 10 dni. u mnie to wygladalo tak, ze wylaczylem kompa i juz sie nie wlaczyl. mysle, ze to byla po prostu jakas wadliwa seria. odeslane dyski juz smigaja bezproblemowo z tego co w necie wyczytalem ( i co potwierdzam).
    U mnie bylo dokladnie tak samo, dodatkowo dioda ktora normalnie swiecila na zielono zaczela swiecic na pomaranczowo.
    Czekam teraz na nowy dysk, ale tez slyszalem, ze te odsylane sie nie sypia.....wiec moze jednak postawie na nim ponownie system

120GB.......podobno Samsungi te nowe sa ok, ale czy za pol roku nie zaxczna sie sypac to tego juz nikt nie wie

Domyślnie

samsung, ibm, a jeśli po taniości i dobrze, to vertex, ale 3, broń boże vertex 2 !
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Psajko, ale padajace IBMy i Vertexy 3 tez bywaja

Domyślnie

no i maybachy też się psują

naprawdę nie ma co "świrować jarząbka"
    pamiętacie aferę z constarem i parówkami ?
    byście się zdziwili jakie teraz rzeczy robią.

to samo z vertexami 3.
    to że 2 były parchate ... cóż.
    a to że od czasu do czasu jakaś trójka padnie, czy jakiś ibm, czy samsung .... normalna sprawa.
    ludzie też się "psują" i nie każdy żyje 100 lat
    ważne, żeby nie demonizować, bo od tego się siwieje

Domyślnie

Ja zamówiłem cruciala m4. Pójdzie do stacjonarki, vertex wyląduje w lapku.
    Btw: korzystał ktoś z clonezilli? Nie uśmiecha mi się reinstalka na obu gadżetach
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

o właśnie o crucialu zapomniałem
    też dobry

a co do image.
    walczyłem ghostem z jakiejś płytki livecd, ale szczerze nie pamiętam czy mi się udało, czy nie.
    ponieważ byłem w trakcie oblewania nowego zakupu
    tak czy siak, namieszałem ostro i skończyło się na postawieniu nowego systemu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez punky Zobacz posta
    Właśnie co zamiast ewentualnego OCZ o pojemności około 120 GB oczywiście SSD byście polecili?
    Vertex 4, Samsung 830.

Strona 76 z 338 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886126176 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów