Close

Strona 112 z 127 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 111 do 1 120 z 1268

Domyślnie

no po takim porownaniu to nic tylko podejmować decyzje hehehe

Domyślnie

Genialne - wrzucić foty 900 czy ileś tam pixeli i nazwać do porównaniem ... chociaz wyciagnac z tego wnioski to jeszcze wieksza sztuka

PS. 5D (Mk1) miano magicznego uzyskal w momencie wyjscia MkII .. teraz to juz w ogole jest hiper-magiczny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Genialne - wrzucić foty 900 czy ileś tam pixeli i nazwać do porównaniem ... chociaz wyciagnac z tego wnioski to jeszcze wieksza sztuka

PS. 5D (Mk1) miano magicznego uzyskal w momencie wyjscia MkII .. teraz to juz w ogole jest hiper-magiczny
    Czacha dymi

Ja mam 5d mk i, i jestem bardzo zadowolony, sesja w studio 40-50 przemyślanych zdjęć, inni 200-300 wala bez opamiętania jak japońscy turyści.

P.S Polecam wszystkim focenie analogiem, migawka na pewno na tym skorzysta w waszych cyfrakach hehe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matey3000 Zobacz posta
    Kolosalna roznica.
    Na zdjęciu z mkIII pani się uśmiecha
    pozdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

Wiesz, niektórzy czasem jeszcze robią aparatami zdjęcia, a nie szukają light leaków w puszkach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbic Zobacz posta
    (...) Pytanie teraz, czy lepiej wstawić obrazek który jest jasny i czytelny, czy produkować się wyjaśniając nie-wzrokowcom co się miało na myśli.
    (131 wyrazów vs 1 obrazek).

Zdecydowania "produkować" nie popadajmy w paranoję. Zapewne posiadasz wykształcenie techniczne.

Nie bardzo chcę tu rozgrzebywać stare gadki szmatki, ale dokładnie przeanalizowałem Twoje uwagi dotyczące bandingu w Canonie. Niestety muszę się zgodzić, że jest częściej niż zdawałem sobie z tego sprawę, na dodatek wcale nie jest potrzebne kosmiczne wyciąganie czy powiększenie

Będąc nieświadomym nie zwracałem uwagi, teraz muszę przyznać Ci rację w porównaniu do moich plików z Nikona Canon dostaje w tyłek bez pardonu Ale to tylko mała dygresja, a może podsycenie dyskusji bo nudno się zrobiło
    Ostatnio edytowane przez arturherda ; 03-05-2012 o 21:13
    C5DII

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Panowie .... poczyściłem te obrazki i komentarze. Trzymajmy jakiś poziom dyskusji, proszę.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canoniarz6 Zobacz posta
    Wiesz, niektórzy czasem jeszcze robią aparatami zdjęcia, a nie szukają light leaków w puszkach
    Ludzie zapomnieli juz jak wytykali light leak w N24-70, tragedyja byla straszna, w Canonie oczywiscie nie przeszkadza a mowienie o tym to zwykle p....nie sie
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Strona 112 z 127 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów