no po takim porownaniu to nic tylko podejmować decyzje hehehe
Szukaj
no po takim porownaniu to nic tylko podejmować decyzje hehehe
Genialne - wrzucić foty 900 czy ileś tam pixeli i nazwać do porównaniem ... chociaz wyciagnac z tego wnioski to jeszcze wieksza sztuka
PS. 5D (Mk1) miano magicznego uzyskal w momencie wyjscia MkII .. teraz to juz w ogole jest hiper-magiczny![]()
Zdecydowania "produkować" nie popadajmy w paranoję. Zapewne posiadasz wykształcenie techniczne.
Nie bardzo chcę tu rozgrzebywać stare gadki szmatki, ale dokładnie przeanalizowałem Twoje uwagi dotyczące bandingu w Canonie. Niestety muszę się zgodzić, że jest częściej niż zdawałem sobie z tego sprawę, na dodatek wcale nie jest potrzebne kosmiczne wyciąganie czy powiększenie
Będąc nieświadomym nie zwracałem uwagi, teraz muszę przyznać Ci rację w porównaniu do moich plików z Nikona Canon dostaje w tyłek bez pardonuAle to tylko mała dygresja, a może podsycenie dyskusji bo nudno się zrobiło
![]()
Ostatnio edytowane przez arturherda ; 03-05-2012 o 21:13
C5DII
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Panowie .... poczyściłem te obrazki i komentarze. Trzymajmy jakiś poziom dyskusji, proszę.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Dla tych co lubia czytac![]()
http://www.optyczne.pl/index.php?tes...at&test_ap=179
Skontaktuj się z nami