Absolutnie. Prowadnice przenoszą drgania. Dysk albo na żelowych podstawkach albo na gumach od gaci. serio
To już dość ekstremalna sytuacja spowodowana usterką kondziołka , pewnie wiekowy był lub spocił się po overclockinguCzyli szukać czegoś innego, bo GB piszczy? Mi przed wymianą aktualnie posiadanej mobo Asus M4N78 też piszczało, okazało się, że to spęczniały kondensator. Jeszcze trochę i poszedłby dymek z obudowy.Ja piszę o płytach nowych, najnowszych konstrukcjach, bez spęczniałych kondziołków.
Powiem Tobie tak. Składam kompy od lat. Zmieniam dla zabawy - i dlatego, że nic mnie to prawie nie kosztuje - podzespoły dość często. Gdybym kiedyś był tak mądry jak teraz to nawet nie spojrzałbym na półśrodki. Ile ja się namęczyłem z trzęsącymi się budami, wyjącymi wiatrakami, buczącymi dyskami... a wszystko to dlatego, że wydawało mi się, że może być tanio i dobrze.Rozumiem, że chłodzenie procesora składa się z dwóch kupionych oddzielnie elementów. Cena dołuje.![]()
Kup jeden zestaw chłodzenia , zapłać raz a dobrze a na lata masz spokój i codziennie w nocy banan na gębie patrząc na kompa a w ogóle go nie słysząc
Dokładnie, przy tej platformie i naszych wymaganiach fotograficznych liczy się ilość. Wyśrubowane kostki zostaw pryszczatym małolatom do podniecania się punktami w syntetykach.Obecnie mam 4 x 512 dualowe Geile stareńkie i nigdy na nie nie narzekałem, więc pomyślałem, że moze warto iść dalej w tą markę. Widzę, że sporo osób proponuje kingstony, więc skoro są dobre, to po co przepłacać...
430zł za tej klasy zasilacz z 5 letnią gwarancją to naprawdę nie jest dużo...Cena poraża.Można też nieco się zdziwić http://ocforum.pl/45-zasilacze-i-ups...o-robic-34100/ , poszukam innego rozwiązania (cena).
Stary, poczciwy, serwerowy , ciężki Chieftec.Jaka buda?
A to niestety kosztuje. Zapłacisz raz, będziesz zadowolony przez lata. Zapłacisz tanio, będziesz dostawał qrwii każdego wieczora, gdy to Twoich uszu będzie dobiegał irytujący pisk lub buczenie. Przerabiałem to wiele razy.Wezmę, wezmę, tym bardziej że chciałbym, aby w miarę możliwości jedynym słyszalnym elementem zestawu (u Ciebie/u Was stoi na podłodze czy półce biurka komputerowego?) były kliknięcia myszką i klawiaturą.![]()
Komp stoi we wnęce biurka. Oczywiście na filcowych podkładkach, żeby wytłumić resztki rezonansów przedostających się na biurko![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami