Close

Strona 117 z 138 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 161 do 1 170 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Czyli 1szt. zagramanice 214pln.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

yetik, czy bylaby mozliwosc wysylki do USA ? niekoniecznie kurierem, bo napewno koszt bedzie sporawy(wiecej niz 60pln), ale moze poczta. Jesli takowa mozliwosc by byla, to prosilbym o cene i wtedy zadecyduje czy dam wysylke tutaj, czy jednak na adres w Polsce. Sorry za dodatkowe zamieszanie, ale chyba jedyny zamawiam album z tej strony wielkiej wody.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yetik Zobacz posta
    witajcie

rano podam namiary na peypala ....
    wszystko da się jakoś pozałatwiać
    na koniec pozostają przelewy bankowe
    mi też nie przyjmuje karty, ani Visa ani Mastercard. Pozostaje PayPal albo przelew.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yetik Zobacz posta
    witajcie

rano podam namiary na peypala ....
    wszystko da się jakoś pozałatwiać
    na koniec pozostają przelewy bankowe

I chyba przelew bankowy byłby najprostszy mimo wszystko. Mnie również właśnie odrzuciło karty i to dwie: MasterCard oraz AMEX. Coś jest nie tak z tym systemem...

EDIT

no i teraz to się dopiero zrobi burdel w wątku. Posty dzisiejsze wskakują przed te z 2014 roku...

.
    Ostatnio edytowane przez spiritwood ; 19-03-2012 o 00:22
    Pinot Noir

aortamag.pl

Domyślnie

Aby nie było samych negatywów - mi łyknęło bez problemu...
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

wojteh
    Gość

Domyślnie

mojej Visa tez nie przyjmuje ... a płace na całym świecie

wojteh
    Gość

Domyślnie

{..} jeszcze jest jakiś bałagan ze wzgledu na porabanie sie dat i godzin na forum - posty sie mieszaja

posty z 19 sa za tymi z 18 marca
    Ostatnio edytowane przez wojteh ; 19-03-2012 o 10:17

conik
    Gość

Domyślnie

Dotpay obsluguje wiekszosc platnosci bankowych nie tylko karty....zrobienie przelewu zajelo mi 2 minuty....ogarnijcie temat bo bedzie sie to ciagnelo w niskonczonosc

ps. po raz kolejny prosze zielonych o posprzatanie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    Dotpay obsluguje wiekszosc platnosci bankowych nie tylko karty....zrobienie przelewu zajelo mi 2 minuty....ogarnijcie temat bo bedzie sie to ciagnelo w niskonczonosc
    Konrad, ale przecież każdemu zależy.
    Dotpay nie akceptuje banku Alior, a tam mam konto. Dziś znajdę jakiegoś znajomego, który ma konro w PeKaO SA czy innym Millenium i zrobię ten przelew. Gdyby był podany PayPal to też już byłoby po sprawie. To niestety tak bywa, jak się chce korzystać z jakiegoś niszowego systemu (a za taki uważam DotPay). Dwóch kart, polskiego MasterCard i amerykańskiego AMEX mi nie przyjął, to coś jest chyba nie tak?

Nie narzekam tylko wyjaśniam / stwierdzam fakt.
    Ostatnio edytowane przez spiritwood ; 19-03-2012 o 11:04
    Pinot Noir

aortamag.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    Podobnie, przelew poszedł bez problemu.

Strona 117 z 138 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów