Czyli 1szt. zagramanice 214pln.
Szukaj
Czyli 1szt. zagramanice 214pln.
Pursue happiness with diligence
yetik, czy bylaby mozliwosc wysylki do USA ? niekoniecznie kurierem, bo napewno koszt bedzie sporawy(wiecej niz 60pln), ale moze poczta. Jesli takowa mozliwosc by byla, to prosilbym o cene i wtedy zadecyduje czy dam wysylke tutaj, czy jednak na adres w Polsce. Sorry za dodatkowe zamieszanie, ale chyba jedyny zamawiam album z tej strony wielkiej wody.
Ostatnio edytowane przez spiritwood ; 19-03-2012 o 00:22
Aby nie było samych negatywów - mi łyknęło bez problemu...
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
mojej Visa tez nie przyjmuje ... a płace na całym świecie
{..} jeszcze jest jakiś bałagan ze wzgledu na porabanie sie dat i godzin na forum - posty sie mieszaja
posty z 19 sa za tymi z 18 marca
Ostatnio edytowane przez wojteh ; 19-03-2012 o 10:17
Dotpay obsluguje wiekszosc platnosci bankowych nie tylko karty....zrobienie przelewu zajelo mi 2 minuty....ogarnijcie temat bo bedzie sie to ciagnelo w niskonczonosc
ps. po raz kolejny prosze zielonych o posprzatanie....
Konrad, ale przecież każdemu zależy.
Dotpay nie akceptuje banku Alior, a tam mam konto. Dziś znajdę jakiegoś znajomego, który ma konro w PeKaO SA czy innym Millenium i zrobię ten przelew. Gdyby był podany PayPal to też już byłoby po sprawie. To niestety tak bywa, jak się chce korzystać z jakiegoś niszowego systemu (a za taki uważam DotPay). Dwóch kart, polskiego MasterCard i amerykańskiego AMEX mi nie przyjął, to coś jest chyba nie tak?
Nie narzekam tylko wyjaśniam / stwierdzam fakt.
Ostatnio edytowane przez spiritwood ; 19-03-2012 o 11:04
Skontaktuj się z nami