2892x2541 300dpi czyli 24.5x21.5 cm (w tym 3mm spady z 3 stron - robie w szablonie z blurba dlatego takie smieszne rozmiary)
DIN jak najbardziej ma polskie znaki...jesli strasznie sie uprzecie zrobie po polskiemu
Szukaj
2892x2541 300dpi czyli 24.5x21.5 cm (w tym 3mm spady z 3 stron - robie w szablonie z blurba dlatego takie smieszne rozmiary)
DIN jak najbardziej ma polskie znaki...jesli strasznie sie uprzecie zrobie po polskiemu
To ja nie chcę całostronicowych zdjęć. Będę miał same 3x2 i kosztem wielkości wolę mieć całą klatkę, niż teraz ciąć do prawie kwadratu.
Do każdego zdjęcia dam opis, na czym i gdzie zrobione.
ok thx conik, a jaki dedlajn? bo zapowiada mi sie kilka klatek do ponownego skanowania
Mi się ze dwie sesje zapowiadają do szybkiego dorobienia żeby mieć co pokazać![]()
to tak +/- ile stron dajemy kazdemu, bo to chyba jest wazne
jeden da 4 zdjecia na strone, inny 1
Road to Manila
gdzies wczesniej timing napisalem...slijcie po 10...bede staral sie tak to ukladac zeby byl pan zadowolony...jak ktos ma mniej frudno... 3-4 rozkladowki na leb mysle
Fotosy wybrane i zeskanowane, trochę roboty stemplem i wysyłam, jutro lub we wtorek najpóźniej.
http://www.digifoto.pl/forum/anal/AO_strony_1-13.pdf
zjecia ze 135 i 4.5x6 na ostatnich stronach...mysle ze jest ok...nie unikniemy delikatnego kadrowania ( z reszta w przypadku spadow kwadratowych tez)
Konrad, życzę ci, żeby wszyscy twoi zleniodawcy byli tak współpracujący...
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Skontaktuj się z nami