Close

Strona 107 z 138 PierwszyPierwszy ... 75797105106107108109117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 061 do 1 070 z 1377

Wątek: ALbum AO

wojteh
    Gość

Domyślnie

cała tonę ...

Domyślnie

Indigo to lepsza jakość, więc liczyłbym raczej na duży skok jakości a mały skok (dopłata) cenowy.
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

Domyślnie

Coś ciekawego się działo jak mnie nie było? To znaczy jestem tylko mnie nie widać. Obecnie jestem zajęty bo zjeżdżam z góry na dół. W niedzielę bedę w wawie.
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Doktorze podaj proszę ilość egz. albumu jakie byś brał dla ceny 120 zł + VAT za sztukę.

Edyta: Dobra mam na PW

Edyta 2: Uzbierało się 58 szt.! Jest nieźle.
    Ostatnio edytowane przez microbot ; 14-03-2012 o 14:03

conik
    Gość

Domyślnie

microbot nie 120!!!! w moim poprzednim poscie jest aktualna informacja o cenach i druku!!!!!!

ps. jeszcze raz....

Ostateczna kalkulacja....

155zl (album) + 10 zl (przesylka na terenie kraju w bezpiecznym dla ksiazek opakowaniu)
    cena przesylki jest niezalezna od ilosci zamawianych albumow (czyli jak ktos zamawia wiecej niz 1 tez placi + 10zl za przesylka)
    Osoby ktore chca placic paypalem i beda mialy wysylkeza granice dostana oddzielne info.

Poniewaz druk bedzie sie odbywal w innym miejscu niz pierwotnie planowalem
    chytry plan jest taki... dzisiaj pliki wedruja do nowej drukarni i przez weekend powstaje jeden egzeplaz testowy...

przelewy bedziemy robic w poniedzialek (dwa dni obsuwy ale zycie niczyje od tego nie zalezy a zalezy nam na najlepszej jakosci)
    bezposrednio na konto drukarni ktore podam po ocenie testowego egzeplaza

Lista ilosci mam nadzieje nie ulegnie zmianie...potrzebne beda tylko adresy do dystrybucji w zwiazku z czym po dokonaniu wplaty poprosze o majla z dokladnym adresem i iloscia zamawianych albumow

Tyle w temacie...moze na to nie wyglada ale jestesmy blizej konca...maszynka na ktorej album bedzie drukowany jest oczko lepsza od tej na ktorej wysrukowalem moj egzeplaz wiec mam nadzieje bedzie tylko lepiej.
    Uwazam ze cena jest jak najbardziej uczciwa i rozsadna biorac pod uwage ze cala dystrybucje zalatwia drukarnia

dziekuje za uwage

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    microbot nie 120!!!! w moim poprzednim poscie jest aktualna informacja o cenach i druku!!!!!!
    A widzisz, nie wiedziałem, że edytowałeś swój post pewnie nie ja jeden.

Domyślnie

Jest pięknie. Fajnie, że udało Ci się załatwić tą wysyłkę w ten sposób, bo wiem jaka to masakra zapakować i rozesłac choćby 15 paczek...

Domyślnie

Czyli 165zł już na gotowo, za wszystko (dla wysyłki na terenie kraju)?

Ja w takim razie czekam na info o kosztach wysyłki za granicę.
    Pursue happiness with diligence

conik
    Gość

Domyślnie

jak napisalem osoby ktore placa paypalem i chca wysylke za granice beda mialy oddzielne info

Domyślnie

Pięknie to wygląda, gratulacje!
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Strona 107 z 138 PierwszyPierwszy ... 75797105106107108109117 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów