Close

Strona 108 z 138 PierwszyPierwszy ... 85898106107108109110118 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 071 do 1 080 z 1377

Wątek: ALbum AO

Rozmowny Awatar JackDaniels
    Miasto
    Wycieraczka między Europą a Azją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    no dobra ...wiec jest tak...mamy bardzo ciekawa propozycje druku na HP Indigo....za chwile (mam nadzieje) podam ostateczna cena lacznie z wysylka (jest niezle!) i zamykamy temat

PS....

Ostateczna kalkulacja....

155zl (album) + 10 zl (przesylka na terenie kraju w bezpiecznym dla ksiazek opakowaniu)
    cena przesylki jest niezalezna od ilosci zamawianych albumow (czyli jak ktos zamawia wiecej niz 1 tez placi + 10zl za przesylka)
    Osoby ktore chca placic paypalem i beda mialy wysylkeza granice dostana oddzielne info.

Poniewaz druk bedzie sie odbywal w innym miejscu niz pierwotnie planowalem
    chytry plan jest taki... dzisiaj pliki wedruja do nowej drukarni i przez weekend powstaje jeden egzeplaz testowy...

przelewy bedziemy robic w poniedzialek (dwa dni obsuwy ale zycie niczyje od tego nie zalezy a zalezy nam na najlepszej jakosci)
    bezposrednio na konto drukarni ktore podam po ocenie testowego egzeplaza

Lista ilosci mam nadzieje nie ulegnie zmianie...potrzebne beda tylko adresy do dystrybucji w zwiazku z czym po dokonaniu wplaty poprosze o majla z dokladnym adresem i iloscia zamawianych albumow

Tyle w temacie...moze na to nie wyglada ale jestesmy blizej konca...maszynka na ktorej album bedzie drukowany jest oczko lepsza od tej na ktorej wysrukowalem moj egzeplaz wiec mam nadzieje bedzie tylko lepiej.
    Uwazam ze cena jest jak najbardziej uczciwa i rozsadna biorac pod uwage ze cala dystrybucje zalatwia drukarnia

dziekuje za uwage
    I świetnie! A tytuł wpłaty...Czy wystarczy tylko kopia wpłaty, z adresem na mejla?
    Pzdr

PS Cena albumu, już zawiera dodatki na Conica, admina itp?
    PPS A ja tylko chcę płacić pejpalem, bez wysyłki za granicę...

conik
    Gość

Domyślnie

jak dostane z drukarni namiary do placenia opublikuje prosze nie przelewac kasy na moje konto!
    paypalowcy tez dostana namiar

o tytule wplaty tez napisze

wojteh
    Gość

Domyślnie

ja bym chciał by przelać coś na moje konto ....

mało obrotny jesteś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    Ostateczna kalkulacja....

155zl (album) + 10 zl (przesylka na terenie kraju w bezpiecznym dla ksiazek opakowaniu)
    cena przesylki jest niezalezna od ilosci zamawianych albumow (czyli jak ktos zamawia wiecej niz 1 tez placi + 10zl za przesylka)
    czyli jak zamówię 10 alb. to +10zł.przesyłka
    jeśli tak to ile osób z Warszawy i okolic wyraziło by chęć spotkać się przy kawie po odbiór albumu np:wStodole-autografy itp

conik
    Gość

Domyślnie

nie przeginajcie...cena jest skalkulowana tak zeby mozna bylo realizowac indywidualne zamowienia a widze ze juz cwaniakujecie

2 4 8 to max na paczke w tej cenie

wieksze przesylki beda kalkulowane indywidualnie
    Ostatnio edytowane przez conik ; 14-03-2012 o 16:33

Domyślnie

Nie ma cfaniaka nad warszawiaka, ot co.

Domyślnie

nie chodzi o cwaniactwo ,10 zł na głowę to żaden koszt,bez ruszania tyłka z fotela-po prostu jest okazja do spotkania i tyle,ale widzę że wolimy spotkania przed monitorem i klawiaturą.No nic widocznie jestem z innej epoki.

Proszę odnotować sztuk 1 dla mnie.

pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klisza36 Zobacz posta
    po prostu jest okazja do spotkania i tyle,ale widzę że wolimy spotkania przed monitorem i klawiaturą.No nic widocznie jestem z innej epoki.
    pozdrawiam.
    ja tez chyba jestem z innej epoki, bo jestem chetny na spotkanie. I niekoniecznie w Stodole.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    I niekoniecznie w Stodole.
    Stodoła zajęta, mercedesy stoją.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Stodoła zajęta, mercedesy stoją.
    ale przeciez mozna kawe na maske postawic

edyta podpowiada, ze w Stodole kiepskawa kawe maja

Strona 108 z 138 PierwszyPierwszy ... 85898106107108109110118 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów