u mnie wsio gra więc nie słałem.
ponowię tylko pytanie o napisy na zdjeciach całostronicowych.
Szukaj
u mnie wsio gra więc nie słałem.
ponowię tylko pytanie o napisy na zdjeciach całostronicowych.
Völkchlor
pastwisko...albo da sie to przeczytac albo wogole mozna z nich zrezygnowac ale biorac pod uwage ile sie sralem z nimi (dziekuje za przecinki, myslniki i inne fajne znaczki zamiast | tak jak prosilem)... malo tego powiekszylem w ostatecznej wersji czcionke o 1 pkt bo w przeciwnym razie farba zwykle zalewa male literkii nie robie tego zlosliwie specjalnie dla ciebie
![]()
ale czemu uważasz ze na 50% mialo by być niewidoczne? tak jak pisalem wczesniej - i 30% swietnie widac.
Völkchlor
a/ wybacz tylko Tobie to przeszkadza b/sam rowniez uwazam ze nie przeszkadza to w odbiorze fotografii c/to co widzisz na monitorze w druku bedzie wygladalo nieco inaczej wiec wierz mi ani 30% ani 50% nie bedzie tym co chcesz miec.... w duzym skrocie albo tak albo wogole...decydujcie
ps. jest 20 osob ktore "jakos" sobie wyobrazaja to co ma sie wydrukowac i chca "cos". Dogadzajac kazdemu bedzie cos na ksztalt choroby wenerycznej czy innej kupy... jesli zyczysz sobie poskladam Ci twoj indywidualny album ...wtedy mozemy tam zrobic co sobie chcesz...tu niestety a moze stety nima demokracji
Ostatnio edytowane przez conik ; 04-03-2012 o 15:18
Ale moje poprawki - to znaczy adres i podpisy pod zdjęciami już zrobiłeś ?
tak
Ok, mail wysłany, wszystko sprawdzone, poprawek nie powinno być. W razie czego pisz.
Jak mnie kierownik graficzny nie zbeszta za layout to będzie dobrze.
Co do zakupu to wydałbym tak 200-250zł. Super jak by się w tym zmieściły 3 (mało prawdopodobne) albo chociaż 2. Do trzeciego mogę trochę dopłacić.
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
OGŁOSZENIA PARAFIALNE:
Ponizej link do ostatecznej wersji albumu...brakuje jeszcze wpkx i paszczy Michu oraz wstepniaka od Bowie
Prosze o sprawdzenie swoich stron.
Jesli jest ok majl: temat: AO_nick w tekscie OK
Jesli sa jakies bledy: Majl temt AO_nick w tekscie nr strony zauwazone bledy
Prosze o mozliwie szybka reakcje.
Amen
http://www.digifoto.pl/forum/anal/AO_strony_004.pdf
Well done mister.
Emil poszedł.
Skontaktuj się z nami