moment...czekam az mi drukarnia napisze czy i za ile zajmie sie pakowaniem i dystrybucja (najwygodniejsze rozwiazanie) a jesli nie to wtedy napisze ile kosztuje opakowanie + wysylka.... cierpliwosci jeszcze chwila
Szukaj
moment...czekam az mi drukarnia napisze czy i za ile zajmie sie pakowaniem i dystrybucja (najwygodniejsze rozwiazanie) a jesli nie to wtedy napisze ile kosztuje opakowanie + wysylka.... cierpliwosci jeszcze chwila
yetik prosze cie juz nie kombinuj wiem ze jest gdzie indziej ale jesli mam doprowadzic sprawe do konca nie bede kombinowal, wiem rowniez ze druk z indigo jest ciut lepszy zajmuje sie tym troche...jakies 20 lat i przygotowalni i projektowania i troszke sie orientuje w tych sprawach...jesli ktos nie chce nie bierze udzialu w imprezie tyle mam na chwile obecna do powiedzenia
ps. wyslalem Ci majla
Ostatnio edytowane przez conik ; 14-03-2012 o 11:40
U mnie się nie zmieniło. Proszę jeden egzemplarz. Jeszcze raz apeluję: może najaktualniejsze ustalenia wstawiajcie do pierwszego postu? Naprawdę ciężko nadążyć za przyrostem![]()
To może od razu przerobić na zbiór mandelbrota.
...
Konradzie kontynuuj autokrację bo inaczej biada nam.
no dobra ...wiec jest tak...mamy bardzo ciekawa propozycje druku na HP Indigo....za chwile (mam nadzieje) podam ostateczna cena lacznie z wysylka (jest niezle!) i zamykamy temat
PS....
Ostateczna kalkulacja....
155zl (album) + 10 zl (przesylka na terenie kraju w bezpiecznym dla ksiazek opakowaniu)
cena przesylki jest niezalezna od ilosci zamawianych albumow (czyli jak ktos zamawia wiecej niz 1 tez placi + 10zl za przesylka)
Osoby ktore chca placic paypalem i beda mialy wysylkeza granice dostana oddzielne info.
Poniewaz druk bedzie sie odbywal w innym miejscu niz pierwotnie planowalem
chytry plan jest taki... dzisiaj pliki wedruja do nowej drukarni i przez weekend powstaje jeden egzeplaz testowy...
przelewy bedziemy robic w poniedzialek (dwa dni obsuwy ale zycie niczyje od tego nie zalezy a zalezy nam na najlepszej jakosci)
bezposrednio na konto drukarni ktore podam po ocenie testowego egzeplaza
Lista ilosci mam nadzieje nie ulegnie zmianie...potrzebne beda tylko adresy do dystrybucji w zwiazku z czym po dokonaniu wplaty poprosze o majla z dokladnym adresem i iloscia zamawianych albumow
Tyle w temacie...moze na to nie wyglada ale jestesmy blizej konca...maszynka na ktorej album bedzie drukowany jest oczko lepsza od tej na ktorej wysrukowalem moj egzeplaz wiec mam nadzieje bedzie tylko lepiej.
Uwazam ze cena jest jak najbardziej uczciwa i rozsadna biorac pod uwage ze cala dystrybucje zalatwia drukarnia
dziekuje za uwage![]()
Ostatnio edytowane przez conik ; 14-03-2012 o 13:29
Skontaktuj się z nami