Close

Strona 106 z 138 PierwszyPierwszy ... 65696104105106107108116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 051 do 1 060 z 1377

Wątek: ALbum AO

conik
    Gość

Domyślnie

moment...czekam az mi drukarnia napisze czy i za ile zajmie sie pakowaniem i dystrybucja (najwygodniejsze rozwiazanie) a jesli nie to wtedy napisze ile kosztuje opakowanie + wysylka.... cierpliwosci jeszcze chwila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    bialystok owszem drukuje na indigo i pewnie byloby cudnie ale tylko oprawa miekka.... oczywiscie mozna wydrukowac na indigo i oprawic w jakiejs zewnetrzenej introligatorni ale przyznam ze nie chce mi sie i nie mam czasu na zalatwianie tego wiec trzymajmy sie pierwotnego planu czyli druk cyfrowy na xeroxie amen
    jest opcja oprawy na TWARDO wydruku z indigo

conik
    Gość

Domyślnie

yetik prosze cie juz nie kombinuj wiem ze jest gdzie indziej ale jesli mam doprowadzic sprawe do konca nie bede kombinowal, wiem rowniez ze druk z indigo jest ciut lepszy zajmuje sie tym troche...jakies 20 lat i przygotowalni i projektowania i troszke sie orientuje w tych sprawach...jesli ktos nie chce nie bierze udzialu w imprezie tyle mam na chwile obecna do powiedzenia

ps. wyslalem Ci majla
    Ostatnio edytowane przez conik ; 14-03-2012 o 11:40

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    yetik prosze cie juz nie kombinuj wiem ze jest gdzie indziej ale jesli mam doprowadzic sprawe do konca nie bede kombinowal, wiem rowniez ze druk z indigo jest ciut lepszy zajmuje sie tym troche...jakies 20 lat i przygotowalni i projektowania i troszke sie orientuje w tych sprawach...jesli ktos nie chce nie bierze udzialu w imprezie tyle mam na chwile obecna do powiedzenia
    OK to była propozycja - jakość druku XEROX vs INDIGO... sam wiesz

Domyślnie

U mnie się nie zmieniło. Proszę jeden egzemplarz. Jeszcze raz apeluję: może najaktualniejsze ustalenia wstawiajcie do pierwszego postu? Naprawdę ciężko nadążyć za przyrostem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Jeszcze raz apeluję: może najaktualniejsze ustalenia wstawiajcie do pierwszego postu? Naprawdę ciężko nadążyć za przyrostem
    To forum nie ma opcji edytowania starszych postów przecież.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    To forum nie ma opcji edytowania starszych postów przecież.
    Trzeba by było zaimplementować microbotowi funkcję moderacji. Innymi słowy, przedobić go na moderatobota.
    Pozdrawiam,
    Marcin

Domyślnie

To może od razu przerobić na zbiór mandelbrota.
    ...
    Konradzie kontynuuj autokrację bo inaczej biada nam.

conik
    Gość

Domyślnie

no dobra ...wiec jest tak...mamy bardzo ciekawa propozycje druku na HP Indigo....za chwile (mam nadzieje) podam ostateczna cena lacznie z wysylka (jest niezle!) i zamykamy temat

PS....

Ostateczna kalkulacja....

155zl (album) + 10 zl (przesylka na terenie kraju w bezpiecznym dla ksiazek opakowaniu)
    cena przesylki jest niezalezna od ilosci zamawianych albumow (czyli jak ktos zamawia wiecej niz 1 tez placi + 10zl za przesylka)
    Osoby ktore chca placic paypalem i beda mialy wysylkeza granice dostana oddzielne info.

Poniewaz druk bedzie sie odbywal w innym miejscu niz pierwotnie planowalem
    chytry plan jest taki... dzisiaj pliki wedruja do nowej drukarni i przez weekend powstaje jeden egzeplaz testowy...

przelewy bedziemy robic w poniedzialek (dwa dni obsuwy ale zycie niczyje od tego nie zalezy a zalezy nam na najlepszej jakosci)
    bezposrednio na konto drukarni ktore podam po ocenie testowego egzeplaza

Lista ilosci mam nadzieje nie ulegnie zmianie...potrzebne beda tylko adresy do dystrybucji w zwiazku z czym po dokonaniu wplaty poprosze o majla z dokladnym adresem i iloscia zamawianych albumow

Tyle w temacie...moze na to nie wyglada ale jestesmy blizej konca...maszynka na ktorej album bedzie drukowany jest oczko lepsza od tej na ktorej wysrukowalem moj egzeplaz wiec mam nadzieje bedzie tylko lepiej.
    Uwazam ze cena jest jak najbardziej uczciwa i rozsadna biorac pod uwage ze cala dystrybucje zalatwia drukarnia

dziekuje za uwage
    Ostatnio edytowane przez conik ; 14-03-2012 o 13:29

Domyślnie

no i to by było super
    przy lepszej cenie wezmę więcej egzemplarzy
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Strona 106 z 138 PierwszyPierwszy ... 65696104105106107108116 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów