Close

Strona 104 z 138 PierwszyPierwszy ... 45494102103104105106114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 031 do 1 040 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Faktem jest, że gdybym za 150-160 zł mógł mieć 3 sztuki to pewnie wziąłbym dwie dodatkowe na prezenty.

Ale 200szt to chyba jednak zbyt duże przedsięwzięcie.
    Ostatnio edytowane przez Boryszuk ; 14-03-2012 o 08:27
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Koszty były znane jeszcze podczas składu. Zatem może nie mieszajmy już.

Konrad, puściłem przelew za swoje albumy i za albumy rafulca czyli w sumie sztuk 5 + 50 PLNów na przesyłkę, pakowanie i co tam jeszcze trzeba. Nadmiar, jeżeli jakis będzie poproszę przelać na konto forum. Przesyłka przynajmniej dla nas będzie jedna. Jak ktoś z Wrocławia i okolic chcę się dołączyć do wspólnej paczki, to nie ma problemu. Może wszystko przyjść do mnie i się ustawimy na odbiór. Resztę zamówienia rafulca i mojego przejmie rafulec jak tylko wróci. Choć podejrzewam, że zanim się jakiekolwiek ruchy zaczną to wrócę już IRL.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

wojteh
    Gość

Domyślnie

pogubiłem się wpłacamy 150 zł za albooom i ile za przesyłka ?? - ile kasy mam wysłać Konradowi ?

conik
    Gość

Domyślnie

Panowie mi to kalafiorem...chcecie drukowac na offsecie prosze bardzo...wrzuce pdfy przygotowane do druku i radzcie sobie... gwarantuje ze przy parametrach papieru i oprawy w jakie zaproponowalem przy 200 szt nie zmiescisz sie w 55 zl (netto brutto?)
    nie chce mi sie kolejny raz tlumaczyc.... cyfra...naklady jednostkowe=ceny jednostkowe, offset...duze naklady= jednorazowa platnosc za caly naklad..... sorry nie stac mnie chwilowo zeby zabulic np 15 tys za naklad albumu ktorego 3/4 bede trzymal w garazu przez najblizszy rok

aczkolwiek zeby byc fair drukarnia offsetowa przysle mi zaraz wycene na minimalny naklad...

wojteh
    Gość

Domyślnie

nie swirujcie przez 8 lat pracowałem przy wielkonakładowym offsecie ... taniość uzyskuje się poprzez obniżenie jakości lub zwiększenie nakładu - dodatkowo tanie sa proste rzeczy - najwieksze nakłady robiłem instrukcji do TV Philipsa po 20 tyś miesięcznie lu miliony ulotek do leków dla Polpharmy, nie tylko druk jest drogi ale bardzo duży % ma papier i oprawa - wg. mnie 150 zł jest niewielkim kosztem w empiku albumy sa w podobnych cenach
    Ostatnio edytowane przez wojteh ; 14-03-2012 o 09:14

Domyślnie

Panowie, proponuję aby ktoś wiedzący spisał jakieś podsumowanie, bo mając 10 minut wolnego, nie chce mi się wertować tej gadaniny..

conik
    Gość

Domyślnie

to powiem tak.... wlasnie dostalem zrobiona na kolanie wycene z na offset

180 stron papier 180-200g 4+4, oprawa twarda szyto-klejona, okladka folia blysk
    koszt samego przyrzadu (23 arkusze drukowe) na maszynie nie liczac papieru i oprawy to ok 10 tys netto ....pisac dalej?

anyway szelas jesli zagwarantujesz jakosc i parametry w cenie 11 tys to zaryzykuje i zaplace za caly naklad 200 szt

Domyślnie

no dobra, rzuciłem tylko propozycje. Wszyscy chcielibyśmy już mieć album w domu, więc nie będę więcej mieszał, ale może jak będziemy robić edycję 2013 to zastanowimy się nad drukiem wysokonakładowym

jak chcecie to poproszę o dokładną wycenę, żebyśmy mogli się w przyszłości przygotować

Domyślnie

To ja jeszcze się dopiszę na 1 sztukę.
    ---
    Oper

Domyślnie druk na indigo

Witam
    Panowie jest jeszcze opcja druku offsetowo- cyfrowego technologia HP INDIGO (druk płynnymi farbami - jak na offsecie) - jakość bardzo wysoka.
    http://www.digiprint.pl/ofupload/fil...ra_PL_5500.pdf

podajcie dokładne parametry książki a podam konkretną kalkulację (zrobię egzemplarz testowy do oceny przez wskazana osobę).

pozdrawiam

Strona 104 z 138 PierwszyPierwszy ... 45494102103104105106114 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów